Laatste nieuws over Netflix

Nieuw op Netflix: Week 2 2017

Er zijn afgelopen week 29 nieuwe titels op Netflix verschenen. Met name op de laatste dag van de week, zondag, kwam er nog een flinke push vanuit Netflix. Er verschenen die dag liefst elf nieuwe titels. Hier zat bijvoorbeeld ook de misdaadserie The Team bij. Verder werd afgelopen week ook eindelijk A Series of Unfortunate Events gelanceerd door… Read More »

Flix Tip: The Break (La Trêve)

Als Belgische series ons al bereiken, dan is dat eigenlijk altijd een Vlaamse productie. Series uit Wallonië worden in Nederland zelden tot nooit uitgezonden, maar dankzij Netflix hebben we wel kennis kunnen maken met The Break. Of zoals de originele titel luidt: La Trêve. En dat is maar goed ook, want het verhaal rondom Yoann Peeters heeft een… Read More »

Chef’s Table in februari terug op Netflix

De veelgeprezen Netflix Original Chef’s Table keert in februari terug met het derde seizoen. Er zijn reeds twee seizoenen van deze culinaire reeks verschenen, plus een seizoen over de Franse keuken. In seizoen 3 van Chef’s Table worden wederom zes chefs over de hele wereld bezocht. Vanaf 17 februari staat Chef’s Table seizoen 3 online. Beproefd concept Chef’s… Read More »

TBT Filmtip: Fight Club

Wat begint als een leuke – misschien wat aparte – club begint, wordt al vrij snel een flink uit de hand gelopen hobby. En daarbij begint de hoofdrolspeler steeds meer macht over de gebeurtenissen te verliezen, want zijn leven lijkt volledig in handen te liggen van Tyler Durden. Of speelt er iets anders? Throwback Thursday is een ideale… Read More »

Netflix Newsflash: Week 2 2017

Iedere week wordt er genoeg gezegd en geschreven over Netflix. Niet alleen in ons eigen land, ook daarbuiten is de streamingdienst razend populair. In de Netflix Newsflash wordt iedere dinsdag teruggekeken op het nieuws van de afgelopen week met ook een kijktip! Speel met Netflix nu ook een videospelletje Natuurlijk is Netflix er om films en series te… Read More »

Netflix sleept twee Golden Globes in de wacht

Netflix heeft door één van zijn series kunnen rekenen op twee Golden Globes tijdens de uitverkiezing van 2017. De streamingdienst zag Stranger Things en The Crown als potentiële kanshebbers op een prijs en het is de laatstgenoemde serie die het ook daadwerkelijk geflikt heeft voor Netflix. Golden Globes 2017 In de nacht van zondag op maandag werd in… Read More »

Serie op Netflix aanstaande over boek #Girlboss

Een groot succes had Sophia Amoruso met haar boek #Girlboss en Netflix zorgt er voor dat dit verhaal vertaald wordt naar het kleine scherm. Vanaf april 2017 is de serie Girlboss op Netflix te zien, met dertien afleveringen over het leven van Amoruso. Sophia Amoruso is niet alleen schrijfster van het boek #Girlboss. De Amerikaanse richtte in 2006… Read More »