Netflix Newsflash

Netflix Newsflash: Week 2 2017

Iedere week wordt er genoeg gezegd en geschreven over Netflix. Niet alleen in ons eigen land, ook daarbuiten is de streamingdienst razend populair. In de Netflix Newsflash wordt iedere dinsdag teruggekeken op het nieuws van de afgelopen week met ook een kijktip! Speel met Netflix nu ook een videospelletje Natuurlijk is Netflix er om films en series te… Read More »

Netflix Newsflash: Week 1 2017

Iedere week wordt er genoeg gezegd en geschreven over Netflix. Niet alleen in ons eigen land, ook daarbuiten is de streamingdienst razend populair. In de Netflix Newsflash wordt iedere dinsdag teruggekeken op het nieuws van de afgelopen week met ook een kijktip! Nieuwe beelden van A Series of Unfortunate Events Er wordt door Netflix al maanden naar toe… Read More »

Netflix Newsflash: Week 52 2016

Iedere week wordt er genoeg gezegd en geschreven over Netflix. Niet alleen in ons eigen land, ook daarbuiten is de streamingdienst razend populair. In de Netflix Newsflash wordt iedere dinsdag teruggekeken op het nieuws van de afgelopen week met ook een kijktip! Amerikaans Twitteraccount van Netflix was gehackt Het Amerikaanse Twitterkanaal van Netflix is vorige week gehackt door… Read More »

Netflix Newsflash: Week 51 2016

Iedere week wordt er genoeg gezegd en geschreven over Netflix. Niet alleen in ons eigen land, ook daarbuiten is de streamingdienst razend populair. In de Netflix Newsflash wordt iedere dinsdag teruggekeken op het nieuws van de afgelopen week met ook een kijktip! Tweede seizoen van Shooter besteld Op Netflix verschijnt er vrijwel wekelijks een nieuwe aflevering van Shooter.… Read More »

Netflix Newsflash: Week 50 2016

Iedere week wordt er genoeg gezegd en geschreven over Netflix. Niet alleen in ons eigen land, ook daarbuiten is de streamingdienst razend populair. In de Netflix Newsflash wordt iedere dinsdag teruggekeken op het nieuws van de afgelopen week met ook een kijktip! Nieuwe showrunner voor Designated Survivor Op Netflix zijn (bijna) wekelijks nieuwe afleveringen van Designated Survivor te… Read More »

Netflix Newsflash: Week 49 2016

Iedere week wordt er genoeg gezegd en geschreven over Netflix. Niet alleen in ons eigen land, ook daarbuiten is de streamingdienst razend populair. In de Netflix Newsflash wordt iedere dinsdag teruggekeken op het nieuws van de afgelopen week met ook een kijktip! Netflix heeft 30 eigen series en verdubbelt aantal uren content De Netflix Originals blijven uitermate belangrijk… Read More »

Netflix Newsflash: Week 48 2016

Iedere week wordt er genoeg gezegd en geschreven over Netflix. Niet alleen in ons eigen land, ook daarbuiten is de streamingdienst razend populair. In de Netflix Newsflash wordt iedere dinsdag teruggekeken op het nieuws van de afgelopen week met ook een kijktip! Star Trek: Discovery strikt eerste acteur Eigenlijk zou Star Trek: Discovery in januari 2017 gelanceerd worden.… Read More »

Netflix Newsflash: Week 47 2016

Iedere week wordt er genoeg gezegd en geschreven over Netflix. Niet alleen in ons eigen land, ook daarbuiten is de streamingdienst razend populair. In de Netflix Newsflash wordt iedere dinsdag teruggekeken op het nieuws van de afgelopen week met ook een kijktip! Netflix krijgt er in Amazon een concurrent bij Het was een paar maanden geleden al voorspeld:… Read More »

Netflix Newsflash: Week 46 2016

Iedere week wordt er genoeg gezegd en geschreven over Netflix. Niet alleen in ons eigen land, ook daarbuiten is de streamingdienst razend populair. In de Netflix Newsflash wordt iedere dinsdag teruggekeken op het nieuws van de afgelopen week met ook een kijktip! Mogelijk samenwerking tussen Netflix en game-uitgever in aantocht Netflix en Ubisoft zijn in gesprek om de… Read More »

Netflix Newsflash: Week 45 2016

Iedere week wordt er genoeg gezegd en geschreven over Netflix. Niet alleen in ons eigen land, ook daarbuiten is de streamingdienst razend populair. In de Netflix Newsflash wordt iedere dinsdag teruggekeken op het nieuws van de afgelopen week met ook een kijktip! Netflix inderdaad bezig met offline kijken, maar niet voor iedereen Het is al tijden een veelbesproken… Read More »