Nieuw op Netflix

Nieuw op Netflix: Week 2 2017

Er zijn afgelopen week 29 nieuwe titels op Netflix verschenen. Met name op de laatste dag van de week, zondag, kwam er nog een flinke push vanuit Netflix. Er verschenen die dag liefst elf nieuwe titels. Hier zat bijvoorbeeld ook de misdaadserie The Team bij. Verder werd afgelopen week ook eindelijk A Series of Unfortunate Events gelanceerd door… Read More »

Nieuw op Netflix: Week 1 2017

De eerste volledige week van 2017 zit er op. Daarin zijn er 21 nieuwe titels op Netflix verschenen. Ondanks dat dit qua hoeveelheid niet heel hoog is, zaten er genoeg interessante titels bij. Zo werd bijvoorbeeld The Blacklist seizoen 3 aan het aanbod toegevoegd, maar ging ook Crazy Ex-Girlfriend weer verder op Netflix. De negende aflevering van deze… Read More »

Nieuw op Netflix: Week 52 2016

Netflix heeft op passende wijze het jaar afgesloten én het nieuwe jaar ingeluid. Er werden in totaal 56 nieuwe titels toegevoegd aan het aanbod, waarvan 25 op nieuwjaarsdag. Tussen het nieuwe aanbod zitten veel series en seizoenen, zoals Luther seizoen 4, én de kerstspecial van Sherlock.  Daarnaast zijn er ook twee films van Marvel aan het aanbod toegevoegd… Read More »

Nieuw op Netflix: Week 51 2016

Week 51 heeft 33 nieuwe titels op Netflix gebracht. In aanloop naar de Kerstdagen kregen we met The Jungle Book, dit jaar nog in de bioscoop, een prachtig cadeautje. Het laatste seizoen van Under The Dome en de laatste aflevering van de eerste helft van Designated Survivor zijn tevens verschenen. Lees hier ook wanneer Designated Survivor verder gaat.… Read More »

Nieuw op Netflix: Week 50 2016

Week 50 bracht maar liefst 45 nieuwe titels op Netflix. The OA was een grote verrassing en zorgde voor veel enthousiasme, net zoals The Lone Ranger. Daarnaast was het vooral een week van de Scandinavische series. Met het winterse weer op komst kunnen we dus rond de kerstdagen ook gaan genieten van de mooie Scandinavische landschappen, al is… Read More »

Nieuw op Netflix: Week 49 2016

Zonder een moment de handrem aan te trekken vliegt Netflix naar het einde van het jaar. In week 49 zijn er alweer 31 nieuwe titels toegevoegd aan de streamingdienst. Daarbij het tweede seizoen van Fuller House en debuteerde het zeer indrukwekkende Captive, onze FlixTip van de week. Het overzicht van week 49: Titel Genre Jaar IMDb * Toegevoegd… Read More »

Nieuw op Netflix: Week 48 2016

December is los, de ultieme bingewatchmaand van het jaar. Netflix is het slotstuk van 2016 dan ook maar gelijk uitmuntend begonnen met liefst vijftig nieuwe titels. Uiteraard verschenen er weer wat kerstfilms, maar daarnaast onder meer The Bletchley Circle, het derde seizoen van The Musketeers en zien we een jonge Leonardo DiCaprio in The Man in the Iron… Read More »

Nieuw op Netflix: Week 47 2016

Week 47 brengt ons 27 nieuwe titels op Netflix. De meeste aandacht ging uiteraard deze week uit naar de revival van Gilmore Girls. Vier extra lange afleveringen van anderhalf uur brengen ons terug naar Stars Hollow. Daarnaast keerde Big Hero 6 terug, zoals door Netflix vorige maand was aangekondigd. De Disney-kraker is slechts een maand weggeweest van de… Read More »

Nieuw op Netflix: Week 46 2016

Met 39 titels in week 46 heeft Netflix weer flink wat titels toegevoegd en dat was lang niet alles. Er verschenen namelijk nieuwe seizoen van absolute topseries (jazeker ook Pretty Little Liars!) en daarnaast ook een aantal nieuwe series zoals The 100 en het verrassende Paranoid. We gaan richting de feestdagen, dus ook een aantal kerstfilms passeren de… Read More »

Nieuw op Netflix: Week 45 2016

Na de vliegende start van november met in de eerste dagen al 101 nieuwe titels, kwamen er deze week weer 24 films, series en documentaires bij. Veel van deze titels zijn Netflix Orginals, met daarnaast een aantal verrassingen. Het overzicht van week 45 op Netflix: Titel Genre Jaar IMDb * Toegevoegd op Tickled Docu 2016 7.6 2016-11-13 Crazy… Read More »