Spotify

De Netflix Playlist: Week 2 2015

Het is ons ook deze week weer gelukt om een fraaie playlist met themesongs uit films en series die op Netflix staan te selecteren. Met de 27 minuten durende playlist, samengesteld op Spotify, beluister je tien verschillende themesongs, met totaal afwijkende genres. Wat is jouw favoriet deze week? Veel luisterplezeier! Klik hier om de playlist in Spotify te… Read More »

De Netflix Playlist: Week 1 2015

Deze week start het nieuwe kalenderjaar, dus is de weektelling ook weer opnieuw begonnen. We trappen dit af met tien nieuwe (theme)songs van films en series die op Netflix te zien zijn. Natuurlijk kon een nummer uit de film Cool Runnings niet ontbreken in de playlist, die werd samengesteld op Spotify. De video die wij er bij vonden… Read More »

De Netflix Playlist: Week 52 2014

Week 52 is de laatste week van het jaar 2014. In deze week valt Kerstmis en dus horen in deze FlixInfo Netflix Playlist ook een paar kerstnummers, tenminste nummers die afkomstig zijn uit kerstfilms en die ook nog te zien zijn op Netflix. Daarnaast zitten er ook weer een paar tracks van eigen bodem in de playlist, die… Read More »

De Netflix Playlist: Week 51 2014

Met veel genoegen presenteren we weer een nieuwe Netflix playlist, samengesteld op Spotify. Wederom is de lijst gevuld met tien heerlijke soundtracks uit films en series die op Netflix te vinden zijn. Natuurlijk konden we het online verschijnen van The Nanny en Married with Children op Netflix niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Deze series hebben, zeker voor de… Read More »

De Netflix Playlist: Week 50 2014

Een nieuwe week, met 10 songs! Op Netflix staan heel veel goede films en series, veel van deze titels hebben ook erg goede liedjes voortgebracht. Wij verzamelen er iedere week tien op onze Netflix Playlist. Op Spotify is de volledige playlist te beluisteren. Bekijk hier de lijsten van week 48 en week 47, in week 49 luisteren we… Read More »

De Netflix Playlist: Week 49 2014

Vorige week trapten we deze rubriek af met 10 nummers (+ 1 bonustrack). Via Spotify stellen we wekelijks een afspeellijst samen met soundtracks van films of series die op Netflix staan. Deze weken hebben we er dus weer tien uitgekozen, met behulp van onze bezoekers. Onderaan deze pagina kun je weer achterlaten wat jouw favoriete soundtrack is en… Read More »

De Netflix Playlist: Week 48 2014

Het mooie aan een film of serie kan zijn de filmmuziek. Dat bracht ons op het idee om op Spotify een playlist aan te maken met nummers afkomstig uit films/series die op Netflix te zien zijn. We zullen iedere week een lijst van tien nummers brengen. Deze week beginnen we echter met elf songs, waarvan de laatste niet op… Read More »