Throwback Thursday film

TBT Filmtip: Fight Club

Wat begint als een leuke – misschien wat aparte – club begint, wordt al vrij snel een flink uit de hand gelopen hobby. En daarbij begint de hoofdrolspeler steeds meer macht over de gebeurtenissen te verliezen, want zijn leven lijkt volledig in handen te liggen van Tyler Durden. Of speelt er iets anders? Throwback Thursday is een ideale… Read More »

TBT Filmtip: Flubber

December is een maand die zich er perfect voor leent om met het gezin een filmpje te kijken. Rondom de feestdagen bingen we heel wat af en familiefilms zijn uitermate geschikt om iedereen tevreden te stellen. Met good-old Flubber van Disney lukt dat gegarandeerd. Throwback Thursday is een ideale dag om het rijke archief van Netflix door te… Read More »

TBT Filmtip: Major League

Hoe kun je jouw competitie en club populair maken? Zorg voor een succesvolle film en de aandacht is er direct. Major League is dan misschien wel een aardige reclamezuil voor de Amerikaanse honkbalcompetitie, het is vooral een heerlijk sportverhaal. Met Wild Thing in de hoofdrol. Throwback Thursday is een ideale dag om het rijke archief van Netflix door… Read More »

TBT Filmtip: Top Gun

Wie vroeger als klein jochie een vriendenboekje mee naar huis kreeg, diende daarin standaard de volgende vraag in te vullen: wat wil je later worden? Geregeld werd er door de jongens dan piloot ingevuld. Nadat zij de film Top Gun hadden gezien wilden zij straaljagerpiloot worden. Throwback Thursday is een ideale dag om het rijke archief van Netflix… Read More »