Laatste nieuws over Netflix

10 Brandende vragen voor 13 Reasons Why seizoen 4

13 Reasons Why Netflix

Het derde seizoen van 13 Reasons Why is sinds vrijdag 23 augustus te bekijken op Netflix. De dertien afleveringen namen ons mee naar een zoektocht om de dader van de moord op Bryce Walker te ontmaskeren. Toch bleven we aan het eind van seizoen 3 achter met nog heel wat vragen. Op deze tien brandende vragen hopen we antwoord te krijgen in het vierde en tevens laatste seizoen van 13 Reasons Why.

1. Komen Zach, Jessica en Alex weg met wat ze gedaan hebben?

We trappen af met misschien wel de belangrijkste vraag na afloop van het derde seizoen van 13 Reasons Why. Terwijl de politie denkt met Monty de dader van de moord op Bryce Walker achter slot en grendel te hebben, blijkt niets minder waar. Het is Alex door wie Bryce in het water terecht is gekomen waarna hij verdronk.

In het bijzijn van Jessica leek Alex eerst nog de reddende engel te spelen voor Bryce, totdat hij erachter kwam dat de verkrachter niets is veranderd. In seizoen 4 hopen we erachter te komen of Jessica en Alex nog moeten boeten voor hun leugens. Ook is het de vraag of Zach nog gestraft wordt. Hij gaf tenslotte toe dat hij Bryce mishandeld heeft.

2. Worden Ani en Clay een serieus koppel?

Clay had al vanaf het allereerste ogenblik een oogje op Ani, maar zij leek lange tijd niet open te staan voor een relatie. Zo was ze onder meer met Bryce bezig. In de seizoensfinale van 13 Reasons Why seizoen 3 kwamen de twee echter alsnog samen. Maar blijven ze ook samen? Lukt het ze om volledig open kaart te spelen om hun relatie serieus door te zetten?

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?