Laatste nieuws over Netflix

10 Cobra Kai-vragen die seizoen 4 móét beantwoorden

Cobra Kai seizoen 3 staat nu twee weekjes op Netflix, en dat betekent dat menigeen alle tien de afleveringen er al weer doorheen gejaagd heeft. Er zijn echter een aantal vragen onbeantwoord gebleven… wij hebben een lijstje opgesteld, maar pas wel op: heb je het seizoen nog niet af, lees dan niet verder!

10. Belde Kreese Terry Silver op?

Seizoen 3 van Cobra Kai eindigde met een cliffhanger. John Kreese realiseerde zich dat hij het in de toekomst op moest nemen tegen Daniel LaRusso én Johnny Lawrence, en belde iemand op voor back-up. Dat deed hij terwijl hij naar een oude foto keek van hemzelf en zijn ‘maatje’ Terry Silver. Komt er een tweede Vietnam-veteraan naar de Valley?

9. Kunnen Johnny en Daniel met elkaar samenwerken?

Johnny stond aan het roer van Eagle Fang Karate (wát een naam!), waar Daniel Miyagi-Do leidde. Het is echter duidelijk dat de beide senseis in seizoen 4 gaan samenwerken. Maar gaat dat goed? En hoe gaat de nieuwe dojo heten? Miyagi Fang…?

8. Speelt Ali een rol in seizoen 4?

In seizoen 3 zagen we Ali terugkeren, de love-interest van Johnny én Daniel in The Karate Kid. Er sloeg toch wel weer een klein vonkje over tussen haar en vooral Johnny, tijdens de lunch die ze deelden. Maar Carmen Diaz (Miguels moeder) is er ook nog… Wordt dit een van de prominente verhalen in seizoen 4?

7. Komen Stingray en/of Aisha terug?

Dat was toch wel een beetje gek, geen Stingray en Aisha in seizoen 3 van Cobra Kai. Waar zijn ze gebleven? De showrunners hebben al onthuld dat niemand permanent uit de serie is geschreven, dus een comeback is zeker mogelijk. Maar welke kant kiezen ze dan?

6. Waar is Johnny’s Cobra Kai-auto gebleven?

In seizoen 2 van Cobra Kai reed Johnny een snelle Dodge Challenger, gespoten in de kleuren van zijn dojo. Maar in seizoen 3 leek hij zijn auto compleet vergeten te zijn. Ali vroeg hem naar zijn auto, waarop Johnny de Dodge Caravan (de auto waarmee Robby vluchtte) noemde… Gast, je hebt ergens een muscle car!

5. Wat gebeurt er met Kumiko en/of Chozen?

Cobra Kai staat vol van de fan service, en het ene na het andere populaire karakter keert terug. In seizoen 3 was het niet alleen de beurt aan Ali, maar ook aan Kumiko én Chozen (The Karate Kid II). Gaan zij nog een rol spelen in het verdere verhaal?

4. Wie wint het All Valley Tournament?

Goed nieuws: het All Valley Tournament gaat tóch door. En dat hebben de senseis helemaal aan de speech van Miguel te danken. Maar wie gaat het toernooi winnen? Miguel zelf is net op tijd hersteld, maar ook Hawk, Sam, Robby en Tory lijken een goede kans te maken…

3. Komt Robby bij zinnen?

Om zijn vader dwars te zitten heeft Robby voor Cobra Kai en Kreese gekozen, en hij leek niet meer bij zinnen te krijgen. Wordt hij een bad guy in seizoen 4? Of is hij nog te redden? Cobra Kai kennende natuurlijk wel!

2. Wint Cobra Kai het toernooi niet, gaat Kreese dan écht weg?

Er staat veel op het spel op het All Valley Tournament. Kreese heeft namelijk beloofd zijn biezen te pakken als zijn dojo het toernooi níét wint. Maar wie vertrouwt Kreese? Zou hij écht weggaan? Nee toch zeker?

1. Zit Julie (The Next Karate Kid) in seizoen 4?

We hebben bijna alle oude Karate Kid-personages al langs zien komen, maar Julie nog niet. De serie heeft al wel een paar keer gehint dat Daniel de tweede student van Mr. Miyagi kent, dus het zou zomaar eens zo kunnen zijn dat ze een comeback maakt in seizoen 4!

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als bekend is wanneer Cobra Kai seizoen 4 op Netflix verschijnt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?