Laatste nieuws over Netflix

10 films om dit najaar naar uit te kijken

Netflix maakt tegenwoordig niet alleen maar heel veel series, de streamingdienst legt anno 2021 ook de hand aan de nodige films! En het aankomende najaar staan er daar behoorlijk veel van op de rol, check hieronder maar eens.

Red Notice

Red Notice vertelt het verhaal van een Interpol-agent, die belast is met de taak om de meest beruchte kunstdief ter wereld op te sporen. Dwayne Johnson, beter bekend als The Rock, neemt de rol van agent op zich en ‘Wonder Woman’ Gal Gadot speelt de zwoele kunstdief die op de vlucht is voor de autoriteiten. Ryan Reynolds kruipt als laatste in de huid van een vingervlugge oplichter. Een zogenaamde ‘red notice’ is een bericht dat Interpol verspreidt als de dienst een voortvluchtige crimineel op wil sporen. Op 12 november aanstaande gaat Red Notice in première.

The Guilty

Jake Gyllenhaal speelt een gedegradeerde politieagent die bij de alarmcentrale werkt, 112 zeg maar. De voormalige agent, genaamd Joey Baylor, krijgt op een dag een paniekerig telefoontje binnen van een vrouw die op precies dat moment ontvoerd wordt. Baylor vermoedt dat ze in levensgevaar verkeert, maar al snel blijkt dat niets is wat het lijkt. En er is maar één oplossing voor dat probleem: de waarheid moet koste wat kost boven water komen! The Guilty gaat op 1 oktober in première op Netflix.

Diana: A True Musical Story

Diana: A True Musical Story is een Broadway-musical die eerst naar Netflix komt alvorens de theaterspelers daadwerkelijk op de planken gaan staan. De musical gaat over het leven van de wereldberoemde Britse prinses Diana en wordt opgenomen in het zogenaamde Longacre Theater. De originele cast van de musical is óók te zien in de filmversie: Jeanna de Waal speelt prinses Diana, Roe Hartrampf is te zien als prins Charles en Judy Kaye als koningin Elizabeth. Vanaf 1 oktober kun je deze musicalfilm checken op Netflix.

Army of Thieves

Army of Thieves is een prequel op Army of the Dead, de zombiefilm van regisseur Zack Snyder die nu al op Netflix staat. Daarin is Ludwig Dieter te zien, een geniale kluizenkraker, en Army of Thieves vertelt zijn ‘voorverhaal’. Voordat er sprake was van een zombie-Apocalyps in Las Vegas hield Dieter zich namelijk enkel en alleen met zijn specialiteit bezig, het kraken van ingewikkelde bankkluizen. In de aankomende film wordt hij geronseld door een dievenbende, die van plan is om een paar gedurfde bankovervallen te plegen. Army of Thieves is vanaf 29 oktober te bekijken op Netflix.

Forever Rich

In Forever Rich staat Richie op het punt de grootste rap-artiest van Nederland te worden. Maar vlak voor een belangrijk optreden wordt hij door een groep gewapende tieners beroofd van zijn pronkjuweel: een peperduur horloge. Als de beelden van de vernederende beroving viraal gaan, volgt een koortsachtig kat-en-muisspel waarin Richie in één nacht alles riskeert wat hij heeft opgebouwd om zijn beschadigde imago te herstellen. Forever Rich is vanaf 1 oktober te zien op Netflix.

The Harder They Fall

The Harder They Fall volgt Nat Love, een outlaw die zijn bende weer bijeen brengt. De ‘boevengroep’ bestaat uit zijn voormalige grote liefde, stagecoach Mary, Bill Pickett, die bekendstaat om zijn korte lontje, en Jim Beckwourth, die sneller dan zijn schaduw is met zijn revolvers. Love wil maar één ding: wraak nemen op zijn aartsvijand Rufus Buck (gespeeld door Idris Alba). Het grote probleem is echter dat Buck net vrijgekomen is uit de gevangenis, en is opgevangen door zijn eigen bende, bestaande uit onder meer Cherokee Bill en Trudy Smith. The Harder They Fall staat op de rol voor een release op 1 november.

The Power of the Dog

In The Power of the Dog zorgt de charismatische veeboer Phil Burbank (Benedict Cumberbatch) voor angst en ontzag bij iedereen om hem heen. Als zijn broer een nieuwe vrouw en haar zoon mee naar huis neemt, kan Phil dat eigenlijk niet zo goed hebben. Hij tergt hen tot op het bot, maar wordt opeens zelf geconfronteerd met de kans op liefde… Deze film met Benedict Cumberbatch kun je vanaf 17 november kijken op Netflix!

The Unforgivable

In The Unforgivable op Netflix komt Ruth (Sandra Bullock) vrij uit de gevangenis na het uitzitten van een straf die ze opgelegd heeft gekregen voor het plegen van een gewelddadige misdaad. Ze keert echter terug in een maatschappij die weigert om haar verleden te vergeten dan wel vergeven. Haar enige hoop op verlossing is het vinden van de vervreemde jongere zus die ze in het verleden noodgedwongen achter moest laten. Op 24 november wordt The Unforgivable gereleaset op Netflix.

Don’t Look Up

Don’t Look Up beschikt pas écht over een sterrencast: Leonardo DiCaprio en Jennifer Lawrence spelen twee astronomen. Ook Jonah Hill, samen met DiCaprio was hij te zien in The Wolf of Wall Street, en Cate Blanchett hebben een rol te pakken. En daar houdt het nog niet mee op, want ook Matthew Perry, Meryl Streep, Timothée Chalamet en zelfs Ariane Grande maken hun opwachting in de aankomende Netflix-film. Don’t Look Up wordt een soort komedie, aldus regisseur Adam McKay (The Big Short, Vice, The Other Guys): “Ik zou zeggen dat deze film meer een komedie is dan The Big Short… Ik denk niet als de Ferrell-films, omdat die zo ‘Will Ferrell’ zijn. Maar ergens tussen The Other Guys en The Big Short in, zou ik zeggen, daar past deze film.” Vanaf 24 december is Don’t Look Up te bekijken op Netflix!

The Lost Daughter

In The Lost Daughter neemt een fijne strandvakantie een duistere wending, als de hoofdpersoon van de film opeens geconfronteerd wordt met haar verleden. Olivia Colman (vooral bekend van The Crown) speelt een professor aan de universiteit, die tijdens haar vakantie volledig geobsedeerd raakt door Nina en haar jonge dochter. Op die manier wordt ze gedwongen om na te denken over haar eigen controversiële keuzes. Op oudejaarsdag gaat The Lost Daughter in première op Netflix.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?