Laatste nieuws over Netflix

10 Series om de komende maanden naar uit te kijken

Netflix blijft nieuwe Original Series het aanbod inpompen. Het aantal is inmiddels niet meer bij te houden, maar ieder kwartaal selecteren wij een aantal series waar op voorhand al veel van verwacht mag worden. Dit zijn 12 series om de komende maanden naar uit te kijken.

Orange is the New Black seizoen 6

27 juli 2018

Het zesde seizoen van Orange is the New Black staat voor de deur op Netflix. Na vijf succesvolle seizoenen gaat het er in het zesde deel van deze gevangenisserie heel anders aan toe. Seizoen 5 draaide volledig om de opstand die de dames veroorzaakten in Litchfield en het werd daar zo’n puinhoop dat ze nu verplaatst worden naar een andere gevangenis.

De gevolgen van die opstand zullen in Orange is the New Black zeker duidelijk worden. De woede lijkt overigens nog lang niet te zijn weggeëbd bij de inmates, want er heerst nog steeds een hoop onvrede. Dat zal zich allemaal in het nieuwe seizoen gaan ontvouwen, maar een einde zal er zeker nog niet aan komen. We weten namelijk nu al dat er een zevende seizoen van Orange is the New Black komt.

El Chapo seizoen 3

27 juli 2018

Het eerste en tweede seizoen van El Chapo volgden zich vorig jaar in raptempo op en een jaar later is het tijd voor El Chapo seizoen 3. Dit zal naar alle waarschijnlijkheid ook het laatste seizoen van El Chapo zijn, want de makers hebben hier al het één en ander over laten doorschemeren. In deze serie draait het allemaal om Joaquin ‘El Chapo’ Guzman. Naast Pablo Escobar is El Chapo minstens net zo’n bekende drugsbaron. El Chapo werd niet alleen bekend vanwege zijn drugsimperium, maar ook omdat hij er meerdere keren in slaagde uit de gevangenis te ontsnappen. Dat maakt El Chapo een uiterst interessante serie.

All About The Washingtons seizoen 1

10 augustus 2018

All About The Washingtons wordt een gloednieuwe serie van Netflix, waarover nog maar weinig gemeld is. Daarom stellen we de komedieserie graag aan je voor. In All About The Washingtons zien we Rev. Run met zijn vrouw Justine en hun kinderen. Rev. Run is een hiphoplegende en wordt gespeeld door Joey Simmons zelf en ook zijn vrouw en kinderen spelen gewoon mee. Voor het gezin is het namelijk niet nieuw om voor de camera’s te verschijnen. Voor MTV maakte de familie Simmons namelijk al de realityserie Run’s House. Met All About the Washingtons is door Netflix en de Simmons dus een komedieserie gemaakt.

Insatiable seizoen 1

10 augustus 2018

Insatiable is pas net aangekondigd door Netflix en verschijnt 10 augustus dus al. Ook dit betreft weer een komedieserie, met vrouwen als doelgroep. Fans van de inmiddels gecancelde serie Girlboss zullen vermoedelijk kunnen genieten van Insatiable, waarin Debby Ryan de hoofdrol speelt. Insatiable is een Netflix Original Serie over volwassen worden en wraak nemen.

Disenchantment seizoen 1

17 augustus 2018
Disenchantment is een nieuwe Netflix Original Serie waar met veel nieuwsgierigheid naar uitgekeken wordt. Deze serie is van de bedenkers van The Simpsons en Futurama en vanaf 17 augustus verschijnt het complete eerste seizoen. Ondanks dat er geheel andere personages in Disenchantment te zien zullen zijn, is het onmogelijk om de serie niet te vergelijken met The Simpsons en Futurama. Dat deden de makers overigens zelf ook al in onderstaande teaser.

The Innocents seizoen 1

24 augustus 2018
The Innocents is misschien wel de Netflix Original Serie waar het meest van verwacht wordt. Sins februari weten we al dat deze serie er aan zit te komen en in april verscheen er al een eerste introductie van The Innocents. Dat zag er al veelbelovend uit en voeg daar aan toe dat Netflix zelf The Innocents in de markt zet als een mix tussen Twilight, Riverdale, 13 Reasons Why, The OA én The 100.

Ghoul seizoen 1

24 augustus 2018
Met Ghoul hoopt Netflix een nieuw succes te boeken in India. Vorige week lanceerde het al de serie Sacred Games en daarvan was de ontvangst zeer goed. Op Rotten Tomotoes werd Sacred Games zeer positief ontvangen en op IMDb ontving de serie al duizenden stemmen en kwam het gemiddeld uit op een dikke negen. Ghoul wordt een horrorserie over een nieuwbakken militaire ondervrager. Hij arriveert in een detentiecentrum, dat voor de buitenwereld geheim is. Daar ontdekt hij dat de gevangen terroristen niet van deze wereld zijn.

Ozark seizoen 2

31 augustus 2018
Het tweede seizoen van Ozark verschijnt 31 augustus. Na het spannende en succesvolle eerste seizoen krijgt het verhaal van de familie Byrde dus een vervolg. Eén ding is zeker: in het tweede seizoen van Ozark wordt het eerder moeilijker dan makkelijker voor Marty. De strijd in Ozark wordt heviger en gevaarlijker. Bovendien zal ook de vader van Ruth een nadrukkelijkere rol gaan spelen in het nieuwe seizoen.

Ingobernable seizoen 2

14 september 2018
Ingobernable seizoen 2 is onlangs door Netflix aangekondigd. Ook dit is een Spaanstalige serie van de streamingdienst en speelt zich af in Mexico. De volgers van deze serie zagen dat de Firsy Lady van Mexico in grote problemen kwam, nadat de president – en dus haar man – plotseling om het leven kwam. Voor de bühne wekte het stel gelukkig met elkaar te zijn, maar na de dood werd al snel duidelijk dat dit schijn was. Voor de First Lady zat er niets anders op dan te vluchten, tegelijkertijd wil ze in seizoen 2 aantonen dat zij niet de dader is.

Ingobernable Netflix

Narcos seizoen 4

Binnenkort
De releasedatum van Narcos seizoen 4 op Netflix is nog altijd niet onthuld, maar de kans lijkt groot dat dit in september zal zijn. De voorgaande drie seizoenen verschenen namelijk rond dezelfde tijd en dus ligt het voor de hand dat dit ook voor Narcos seizoen 4 zal gelden. Toch is het al heel lang stil rondom Narcos. Een flink aantal maanden geleden was er nog wat onrust rondom deze serie, omdat er moeilijkheden waren rondom de opnames in Mexico. Er kwam zelfs een locatiescout om het leven. Toch zal Narcos seizoen 4 binnenkort gewoon op Netflix verschijnen.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?