Laatste nieuws over Netflix

10 Series van Netflix om dit najaar naar uit te kijken

Najaar Netflix

De maand september is aangebroken, het wordt kouder in het land en het serieseizoen kan weer echt beginnen. De zomer was ook al prachtig, maar dit najaar brengt Netflix heel veel fraais. We hebben tien series voor je op een rij gezet waarvan zeker is dat ze in het najaar 2019 op Netflix verschijnen. Hier kun je dus echt naar uitkijken.

Criminal – 20 september

Criminal is een bijzonder project, dat zich afspeelt in vier Europese landen en uitsluitend in de verhoorkamer. Heeft iemand nou wel of niet de misdaad gepleegd en lukt het de ondervragers om binnen de beschikbare tijd de waarheid boven tafel te krijgen. Alle twaalf afleveringen zijn dan ook losse verhalen en in vier verschillende talen. Er is maar één kans om de waarheid te achterhalen en wat is de waarheid eigenlijk?

Bekijk de trailer van Criminal

Skylines – 27 september

Met Skylines komt er na onder meer Dark en Dogs of Berlin opnieuw een Duitse Netflix-serie. Vooral voor fans van Dogs of Berlin lijkt dit een geschikte serie, want de onderwereld komt zich opnieuw melden. Was dat in Dogs of Berlin via voetbal, ditmaal is muziek de rode draad. In Frankfurt krijgt een hiphopproducent om te tekenen bij Skyline Records. Hij denkt het te hebben gemaakt, maar komt dan er dan opeens achter dat de werelden van muziek en georganiseerde misdaad dicht bij elkaar ligt. Het gaat namelijk mis zodra de gangsterbroer van de labeleigenaar terugkeert en zijn deel van de winst opeist.

Bekijk de trailer van Skylines

The Politician – 27 september

Het langverwachte debuut van Ryan Murphy bij Netflix is eindelijk aangebroken. De maker van onder meer Glee, American Horror Story en American Crime Story heeft een exclusief contract getekend bij Netflix. De aankomende jaren komen er dan ook veel series van zijn hand, The Politician is daarvan de eerste. Aan de cast met Ben Platt en Gwyneth Paltrow zal het in ieder geval niet liggen. Payton wil President van de Verenigde Staten worden, maar eerst zal hij de macht moeten grijpen op school. En dat is in deze komedie al een hele grote klus.

Bekijk de trailer van The Politician

Peaky Blinders seizoen 5 – 4 oktober

Eén van de meest geliefde series van het moment is alweer toe aan het vijfde seizoen. Peaky Blinders is deze weken al te zien op de BBC. Netflix heeft de internationale streamingrechten en vanaf 4 oktober zullen de nieuwe afleveringen dan ook in ons land te zien zijn. Thomas Shelby zal de bende in Birmingham in het nieuwe seizoen blijven aanvoeren en zijn politieke functie invulling moeten geven.

Bekijk de trailer van Peaky Blinders

The Hook Up Plan seizoen 2 – 11 oktober

De Franse komedie The Hook Up Plan (Plan Coeur) is heel goed ontvangen en zo is er nu dan ook een tweede seizoen. Elsa is in het romantische Parijs al lange tijd single en ze komt maar niet over haar ex heen. Haar vriendinnen proberen Elsa weer op te vrolijken en huren Jules de gigolo in. Elsa weet alleen niet dat hij is ingehuurd en valt als een blok voor Jules. Het is startschot van een heerlijke romantische komedieserie.

Bekijk de trailer van The Hook Up Plan

The Kominsky Method seizoen 2 – 25 oktober

In 2018 was The Kominsky Method misschien wel de grootste verrassing. De komische dramaserie ging met de Golden Globe aan de haal als beste komedieserie en maakt kans op drie Emmy Awards. Michael Douglas en Alan Arkin spelen voor het eerst samen. Douglas is een acteerleraar (Sandy Kominsky) die zijn hele leven al moeite heeft om een relatie te onderhouden. Hij probeert daarnaast nog acteerwerk te krijgen, zijn beste vriend en agent Norman Newlander (Arkin) raakt in het eerste seizoen zijn vrouw kwijt. Samen proberen ze zich door het leven te slaan en ook in het tweede seizoen zal dat niet gemakkelijk zijn.

Bekijk de trailer van The Kominsky Method

The Crown seizoen 3 – 17 november

Het levensverhaal van Queen Elizabeth gaat eindelijk verder na bijna twee jaar wachten. De lange break is vooral het gevolg van de tijdsspanne waarin het verhaal zich afspeelt. De cast is namelijk volledig vernieuwd, omdat alle hoofdpersonages ouder zijn geworden. Zo is Claire Foy opgevolgd door Olivia Coleman als vertolker van de koningin. De cast zal in het derde en vierde seizoen hetzelfde zijn, waardoor deze twee seizoenen ook in één keer achter elkaar zijn opgenomen.

Bekijk de trailer van The Crown

Ares – 2019

De eerste Nederlandse Netflix Original Serie laat nu echt niet lang meer op zich wachten. Begin dit jaar begonnen de opnames voor Ares en de reeks zou nog in 2019 verschijnen. Veel is er nog altijd niet bekend, behalve de cast en de opnamelocatie in Amsterdam. De beste vrienden Rosa en Jacob worden uitgenodigd door een geheim studentengenootschap in het hart van Amsterdam, besluiten ze de uitnodiging te accepteren. Ze komen terecht in een wereld vol rijkdom en macht, maar weten dan nog niet dat demonische geheimen uit het Nederlands verleden een grote rol spelen.

The Witcher – 17 december 2019

Dit najaar gaat de meeste aandacht misschien wel uit naar The Witcher. The Witcher draait om het magische verhaal van Geralt. Terwijl hij en zijn mensen zich voorbereiden om het op te nemen tegen een reeks kwade krachten. In de serie gaat het om zwarte magie, gigantische wezens en politieke onrust. Gaat The Witcher het gat opvullen dat Game of Thrones heeft achtergelaten of zijn die verwachtingen veel te hoog?

Bekijk de trailer van The Witcher

Fuller House – 2019

Na acht seizoenen Full House komt er nu ook een einde aan Fuller House. Dit voorjaar werd bekend dat er nog een vijfde en tevens laatste seizoen zou komen van de sequel. De kinderen van toen zijn de volwassenen van nu, met herkenbare problemen en – gelukkig voor hen – de oudere generatie om een handje te helpen. Het Full House gevoel komt ook volledig terug in de nieuwe reeks, met nu dus het slotstuk.

Bekijk de trailer van Fuller House