Laatste nieuws over Netflix

13 Reasons Why krijgt vierde en laatste seizoen

13 Reasons Why seizoen 3

13 Reasons Why is vlak voor de release van het derde seizoen verlengd met een vierde campagne. Het vierde seizoen zal direct ook het slotseizoen worden van de veelbesproken serie. Tegelijkertijd met dit nieuws werd de releasedatum en de trailer van het derde seizoen vrijgegeven.

Slotseizoen

Het einde van 13 Reasons Why is in zicht. Netflix heeft zojuist bekendgemaakt dat er een vierde en tevens laatste seizoen van de reeks besteld is. De productie daarvan is inmiddels in volle gang, maar een releasedatum is nog niet bekend. Ook is het nog onduidelijk over hoeveel afleveringen het slotseizoen van de serie beschikt. Een klein deel van het verhaal van seizoen 4 is al wel bekend. Zo gaan we in het laatste seizoen het afstuderen van de middelbare school van de hoofdrolspelers zien.

13 Reasons Why seizoen 4 op Netflix

Wanneer het laatste seizoen van 13 Reasons Why op Netflix verschijnt, is nog onduidelijk. Gezien de productie al in volle gang is, is het niet ondenkbaar dat we in 2020 al aan de slag kunnen met het slotseizoen. Zolang Netflix daar echter geen officiële bevestigingen over geeft, blijft het gissen. Onlangs kwam de serie weer volop in het nieuws toen duidelijk werd dat de zelfmoordscene van Hannah Baker uit seizoen 1 was verwijderd. Wil je direct op de hoogte gebracht worden als bekend is wanneer 13 Reasons Why seizoen 4 op Netflix verschijnt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!