Laatste nieuws over Netflix

’13 Reasons Why seizoen 3 verschijnt in oktober’

Het derde seizoen van 13 Reasons Why is op komst, alleen is het nog wachten op de releasedatum. Het lijkt er echter op dat één van de acteurs zich heeft versproken. Zach Prusak, beter bekend als Jock in de serie, postte een opvallend bericht op Twitter.

Seizoen 3 in oktober

De jonge acteur heeft op zijn social media een bericht gepost, waarin hij laat weten dat seizoen 3 van 13 Reasons Why in oktober 2019 zal verschijnen. “Let’s Go!”, voegt hij er ook nog aan toe. Deze maand past wel in de lijn der verwachting dat 13 Reasons Why in het najaar terug zou keren met een nieuw seizoen op Netflix.

Laatste moment bekendgemaakt

Een officiële bekendmaking van Netflix is er nog niet en de kans is best aanwezig dat we daar nog lang op moeten wachten. Het tweede seizoen van 13 Reasons Why kwam in mei 2018 uit. Nog geen twee weken voor de release van de episodes bracht Netflix pas naar buiten dat het seizoen zou verschijnen.

Hannah keert niet terug

Het derde seizoen van 13 Reasons Why zal opnieuw uit dertien afleveringen bestaan. Bekend is al wel dat Hannah niet terug zal keren. Het eerste seizoen draaide om de tapes die zij had opgenomen en de nasleep van haar zelfmoord. Het verhaal is inmiddels verder gevorderd en actrice Katherine Langford maakte zelf bekend dat haar rol is uitgespeeld.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?