Laatste nieuws over Netflix

13 Reasons Why-ster speelt hoofdrol in nieuwe Netflix-film

Netflix heeft de filmrechten verworven van The Open House. Daarin is een belangrijke rol weggelegd voor onder andere Dylan Minnette, bekend van 13 Reasons Why. The Open House is vanaf 19 januari exclusief op Netflix te zien.

Vrienden

Op zijn social media maakte Minnette bekend dat hij samen met twee goede vrienden betrokken is bij The Open House. Matt Angel en Suzanne Coote schreven en regisseerden de film. Bovendien spelen ze alle drie een belangrijke rol in de thriller.

The Open House op Netflix

The Open House gaat op 19 januari 2018 in première op Netflix en heeft dus Dylan Minnette als publiekstrekker in de cast. Minnette brak in 2017 door met zijn rol als Clay Jensen in 13 Reasons Why, de veelbesproken hitserie van Netflix dit jaar. Minnette is uiteraard ook te zien in het tweede seizoen van 13 Reasons Why, maar had ook tijd om samen met Angel en Coote aan een filmproject te werken. Inmiddels zijn de rechten daarvan verkocht aan Netflix.

The Open House is een trhiller waarin een tiener (Minnette) en zijn moeder (Piercey Dalton) centraal staan. Zij verhuizen naar een nieuw huis, maar daar voelen ze zich bepaald niet op hun gemak, door de vreemde, bedreigende krachten in het huis. De verkoop van de filmrechten van deze film aan Netflix is voor de makers Angel en Coote een belangrijke stap in hun carrière. Zij wachten nog op hun doorbraak in Hollywood en die kans wordt hen nu geboden door Netflix, dat de streamingdienst eerder al succesvol samenwerkte met Minnette voor 13 Reasons Why.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?