Trailers

Met 1922 verschijnt tweede Stephen King-film op Netflix

Dit najaar komt er een tweede verfilming van een boek van Stephen King op Netflix. Na Gerald’s Game is het volgende maand ook raak met 1922. Hierin speelt Thomas Jane de hoofdrol en de lanceringsdatum is vrijdag 20 oktober.

Vermoorde vrouw wil wraak

In 2010 verscheen de verhalenbundel Full Dark, No Stars en één van de verhalen hierin was 1922. Dit stuk van Stephen King is nu verwerkt tot een film. Thomas Jane speelt de hoofdrol, net zoals hij eerder al deed in de filmversie van The Mist. Jane speelt Wilfred James.

Uit financieel winstbejag heeft de boer uit Nebraska zijn vrouw vermoord. Samen met zijn zoon wil hij het lijk begraven, maar dan beginnen de vreemde zaken. Zo worden ze tijdens het begraven belaagd door ratten en is James er al snel van overtuigd dat de geest van zijn vrouw wraak komt nemen. Op 20 oktober zien we hoe dit afloopt met naast Thomas Jane ook rollen voor Neal McDonough, Brian ‘d Arcy James, Dylan Schmid en Molly Parker. Het zijn drukke weken voor de fans van Stephen King. Onlangs verscheen op Netflix al de serie The Mist, eind september komt Gerald’s Game op de streamingdienst en in de bioscoop draait momenteel ook It.

Bekijk de trailer van 1922

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?