Laatste nieuws over Netflix

In 2017 drie Marvel-series op Netflix

Marvel series Netflix
In 2017 verschijnen er drie series van Marvel op Netflix. Het Amerikaanse comicsbedrijf heeft dat inmiddels bevestigd. In 2015 en 2016 verschenen er twee Marvel-series, maar in 2017 wordt dat er dus één meer.

Iron Fist, The Defenders en The Punisher

Eigenlijk zouden er op basis van vier personages uit de Marvel comics vier series gemaakt worden. Dit zou dan afgesloten worden met een vijfde serie: The Defenders. Hierin zouden de personages (Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage en Iron Fist) samenkomen. Het is echter anders gelopen en dat heeft alles te maken met het enorme succes van de series van Marvel op Netflix. In het tweede seizoen van Daredevil nam de superheld het op tegen The Punisher, gespeeld door Jon Bernthal. The Punisher werd geroemd en uiteindelijk ging Marvel overstag. Ook The Punisher krijgt een eigen serie, als anti-held. Marvel heeft inmiddels bevestigd dat The Punisher in 2017 wereldwijd beschikbaar is voor Netflix-abonnees.

Daarmee is The Punisher de derde Marvel-serie die bevestigd is voor 2017. Eerder werd al bekend dat Iron Fist en The Defenders in 2017 op Netflix verschijnen. Iron Fist is als eerste aan de beurt. Op 17 maart gaat het verhaal van Danny Rand aka Iron Fist van start bij de streamingdienst. Of daarna The Punisher of eerst The Defenders aan de beurt is, is nog niet bekend. Er gaan namelijk ook geruchten dat er voor The Punisher een plekje in The Defenders is vrijgemaakt. Indien dat het geval is, dan is het aannemelijk dat Netflix eerst seizoen 1 van The Punisher uitzendt en daarna met The Defenders komt.

Cast The Punisher gevormd

De opnames van The Punisher staan op het punt van beginnen en Marvel bracht inmiddels meer nieuws over de cast van deze serie naar buiten. Uiteraard kruipt Bernthal weer in de huid van Frank Castla aka The Punisher. Daarnaast zien we ook een bekend gezicht uit de Daredevil-reeks in The Punisher. Karen Page, gespeeld door Deborah Ann Woll, zien we terug in The Punisher seizoen 1. Verder zijn de volgende acteurs bevestigd: Daniel Webber (“11.22.63”), Jason R. Moore (“A Lonely Place for Dying”), Paul Schulze (“Nurse Jackie”), Jaime Ray Newman (“Bates Motel”) en Michael Nathanson (Wolf of Wall Street).

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?