Laatste nieuws over Netflix Virgin River

3 Theorieën voor choquerende cliffhanger Virgin River

Fans van Virgin River kunnen sinds afgelopen vrijdag aan de slag met het tweede seizoen van de romantische dramaserie op Netflix. De seizoensfinale liet ons echter achter met een ware cliffhanger. Wie is verantwoordelijk voor wat er gebeurd is met Jack? In dit artikel hebben we drie theorieën op een rijtje gezet om dichterbij de dader te komen.

Let op: Dit artikel bevat spoilers als je Virgin River seizoen 2 nog niet hebt gezien

Jack neergeschoten

De cliffhanger van Virgin River seizoen 2 heeft ons compleet in shock achtergelaten. Aan het einde van het tien afleveringen tellende seizoen zagen we hoe Mel Jack aantrof op de grond van zijn bar. Jack was hevig aan het bloeden en leek een schotwond te hebben. Terwijl Mel eerste hulp verleent, belt ze ondertussen de hulpdiensten. Maar wie is verantwoordelijk voor het neerschieten van Jack?

Verdachte 1 – Calvin

Onze hoofdverdachte is niemand minder dan Calvin. Nu Jack deels verantwoordelijk is voor het oprollen van de drugshandel van Calvin, is hij ongetwijfeld uit op wraak. Het zou ons dan ook niets verbazen als Calvin verantwoordelijk is voor het neerschieten van Jack. Jack heeft tenslotte de plannen van Calvin om spoedig met pensioen te gaan aardig gedwarsboomd.

Verdachte 2 – Brady

Brady zat vroeger met Jack in het leger en meerdere keren probeerde Jack om Brady te redden. Toch zou het nu maar zo kunnen zijn dat uitgerekend Brady verantwoordelijk is voor het neerschieten van Jack. Want als Calvin Jack had willen opruimen, had hij de klus ongetwijfeld wel afgemaakt. Het zou ons dan ook niets verbazen als Brady op Jack is afgestuurd om hem van kant te maken. Aangezien hij dat echter niet kan, heeft hij Jack precies zo geraakt dat Mel hem hopelijk nog net kan redden.

Verdachte 3 – Charmaine

Onze laatste verdachte is Charmaine. Nu het wel duidelijk is dat zij Jack niet kan krijgen, zou het natuurlijk maar zo kunnen dat zij verantwoordelijk is voor het neerschieten van Jack. Zeker met haar onschuldige achtergrond zou dat ook wel de plek verklaren waar Jack geraakt is. Helaas zullen we moeten wachten tot de release van Virgin River seizoen 3 voordat echt duidelijk is wie verantwoordelijk is voor het neerschieten van Jack.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Virgin River seizoen 3 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?