Laatste nieuws over Netflix

365 DNI krijgt tweede én derde deel op Netflix

De veelbesproken film 365 DNI krijgt niet één, maar liefst twee sequels op Netflix. De streamingdienst heeft inmiddels duidelijk gemaakt dat de romantische dramafilm, die gebaseerd is op de gelijknamige boeken van Blanka Lipinska, een tweede en een derde deel krijgt. De opnames van dat tweede deel zijn inmiddels in volle gang.

Massimo

In het eerste deel van 365 DNI maakten we kennis met Massimo. Hij geeft zichzelf 365 dagen de tijd om een jonge vrouw, genaamd Laura, verliefd op hem te laten worden. De eerste film werd een groot succes op Netflix en stond in meer dan 90 landen in de top 10 bij de streamingdienst. Voor het tweede deel keren zowel Massimo als Laura terug en zullen ze hun relatie verder moeten ontdekken.

Dit keer komt er echter ook een grote twist in het verhaal. Er ligt namelijk concurrentie op de loer voor Massimo. Naast de terugkeer van Michele Morrone en Anna-Maria Sieklucka, zien we ook Magdalena Lamparska en Otar Saralidze terug. Simone Susinna versterkt de cast en vertolkt de rol van Nacho.

Deel 2

De opnames van het tweede deel gingen deze maand van start in Polen en Italië en zullen nog wel een tijdje duren. De verwachting is dan ook dat de Poolse erotische film pas in 2022 terugkeert voor een vervolg. Daar blijft het echter niet bij, want inmiddels is er ook een derde film in aantocht. Ook deel 3 staat gepland voor lancering in 2022.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als het bekend is wanneer 365 DNI deel 2 en 3 op Netflix verschijnen? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?