Laatste nieuws over Netflix Virgin River

4 Brandende vragen voor Virgin River seizoen 2

Netflix lanceerde eind 2019 het eerste seizoen van Virgin River. De romantische dramaserie groeide binnen no time uit tot een groot succes op Netflix en het duurde dan ook niet lang voordat een tweede seizoen werd aangekondigd. Dat is maar goed ook, want het eerste seizoen van Virgin River liet ons achter met grote vragen. In dit artikel vind je de vier brandende vragen voor Virgin River seizoen 2.

1. Hoe moet het verder met Brady?

In het eerste seizoen van Virgin River maakten we kennis met Brady. Jack en Brady kennen elkaar van de tijd dat ze samen in dienst waren bij het leger. Terwijl Jack sindsdien verder is gegaan met zijn leven, is Brady veelvuldig op het slechte pad terecht gekomen. Jack biedt hem nog één kans aan, maar hoe moet het nu verder met Braday nu hij ook die laatste kans verprutst heeft? Komt hij opnieuw op het slechte pad terecht?

2. Wat is er gebeurd met Paige en Christopher Lassiter?

Paige Lassiter draagt een groot geheim met zich mee. Zo is Preacher erachter gekomen dat Paige voortvluchtig is en eigenlijk Michelle Logan heet. Niet lang na zijn ontdekking, gaat het volledig mis. Als Preacher een kijkje neemt in het huis van Paige en Christopher, zijn de twee nergens meer te bekennen. De angst slaat helemaal toe als hij ook nog eens bloed op de grond vindt. Wat is er gebeurd met Paige en Christopher? Zien we de twee ooit nog terug?

3. Gaat Mel Monroe echt weg uit Virgin River?

Aan het eind van het eerste seizoen leken Jack en Mel echt naar elkaar toe te groeien, maar dan gaat het compleet mis. Nadat Jack afstand heeft genomen van zijn vriendin Charmaine, komt hij erachter dat zij zwanger van hem is. Als Mel dat vervolgens ook nog eens hoort van iemand anders dan van Jack, stort haar hele wereld in. Ze pakt zelfs haar koffers en vertelt haar zus dat ze terugkomt naar Los Angeles. Maar gaat ze echt weg uit Virgin River? En wat voor gevolgen heeft de baby op de relatie tussen Jack en Mel.

4. Komt het nog goed tussen Doc en Hope?

Het eerste seizoen van Virgin River bracht ook een belangrijke rol voor Hope. Het liefst bemoeit zij zich met iedereen in Virgin River en dat pakt niet altijd goed uit. In seizoen 1 gaf ze echter ook aan te willen scheiden van Doc vanwege een misstap die hij heel lang geleden heeft begaan. Maar als hij daar alles klaar voor maakt, lijkt ze toch te twijfelen. Komt het nog goed tussen Hope en Doc?

➡ Lees alles over de zes nieuwe castleden voor seizoen 2

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Virgin River seizoen 2 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?