Bridgerton Laatste nieuws over Netflix

5 Brandende vragen voor Bridgerton seizoen 3

Het tweede seizoen van Bridgerton heeft kijkers achtergelaten met heel wat vragen. Op vrijdag 25 maart verscheen seizoen 2 van Bridgerton op Netflix. Daarin volgden we de zoektocht van Anthony Bridgerton naar ware liefde. Nu Anthony die gevonden heeft, kunnen we alvast vooruit kijken naar een derde seizoen. Dat er een derde seizoen gaat komen, is namelijk al zeker. Daarin worden de vijf brandende vragen uit dit artikel hopelijk in beantwoord.

Let op: SPOILERS! Dit artikel bevat spoilers voor wie Bridgerton seizoen 2 nog niet gezien heeft.

1. Vindt Colin Penelope eigenlijk wel leuk?

Een vraag waar we eigenlijk al sinds het eerste seizoen mee rondlopen, is of Colin wel van Penelope houdt. In het tweede seizoen zag het er eindelijk naar uit dat Colin gevoelens voor haar begon te ontwikkelen, maar aan het einde van het seizoen brak hij haar hart toen hij tegen zijn vrienden slecht over haar sprak. Penelope hoorde het gesprek en liep vol verdriet weg. In de komende seizoenen komen we er graag achter of Colin misschien toch wat ziet in Penelope.

2. Worden Eloise en Penelope weer vrienden?

Het tweede seizoen van Bridgerton liet fans van Eloise en Penelope achter met een hoop verdriet. Als Eloise ontdekt dat haar vriendin altijd achter Lady Whistledown zat, reageert ze woedend. Ze schreeuwt dat ze Penelope nooit meer wil zien of spreken. De grote vraag is dan ook: Worden Eloise en Penelope ooit weer vrienden?

Bridgerton seizoen 2

3. Komen Edwina en Prins Frederick of Prussia samen?

Voor Edwina is het niet gelukt met Anthony. Toch is het tweede seizoen een erg leerzaam seizoen voor haar geworden. Mogelijk vindt ze binnenkort alsnog de liefde, want Queen Charlotte wil haar graag voorstellen aan een prins. Het gaat om prins Frederick of Prussia. We hebben ze nog niet samen gezien in de serie, maar zouden graag weten of ze bij elkaar komen. Of we daar ooit achter gaan komen, is echter nog maar de vraag. Het derde seizoen draait tenslotte niet meer om de Sharma-zussen.

4. Verlaat Benedict de kunstacademie?

Benedict bracht het grootste deel van Bridgerton seizoen 2 door op de kunstacademie. Als hij erachter komt dat hij is toegelaten tot de academie omdat zijn broer een schenking heeft gedaan, wil hij stoppen met de opleiding. Hij confronteert Anthony ermee. Terwijl Anthony probeert om Benedict op andere gedachten te brengen, is het nog maar de vraag of hem dat gelukt is. Daar komen we volgend seizoen ongetwijfeld achter.

5. Krijgen Anthony en Kate kinderen?

Het tweede seizoen van Bridgerton stopt aardig abrupt. Het huwelijk van Anthony en Kate krijgen we niet mee, maar we horen later wel dat ze getrouwd zijn. Kinderen zien we nog niet, maar als we Eloise mogen geloven zijn de twee zes maanden aan het reizen geweest. In de serie zien we ze nog niet met kinderen, maar die krijgen ze volgens de boeken wel. Daar willen we in de komende seizoen van Bridgerton graag meer van zien.

Niets missen van Bridgerton? Volg deze Facebook groep!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?