Laatste nieuws over Netflix

5 Brandende vragen voor La Casa de Papel seizoen 5B

Het einde van La Casa de Papel is nu dan toch echt in zicht. Op 3 december worden de laatste vijf afleveringen van de Spaanse hitserie toegevoegd aan het aanbod. Het belooft een bijzonder slotstuk te worden, want met nog vijf afleveringen te gaan kan het in La Casa de Papel nog alle kanten op. Dit zijn de meest brandende vragen voor La Casa de Papel seizoen 5B.

Let op: SPOILERS! Dit artikel bevat spoilers voor wie het eerste deel van La Casa de Papel nog niet gezien heeft.

1. Hoe komt Arturo terug?

Arturo houdt de fans van La Casa de Papel inmiddels al seizoenen lang bezig. Het is een personage dat door veel fans van de Spaanse hitserie wordt gehaat. Aan het einde van seizoen 5 zagen we dat hij bijna stierf, maar tot leven werd gewekt door Stockholm. Wij kunnen ons niet voorstellen dat we het laatste van Arturo al hebben gezien. Hoe zal hij terugkeren in het slotstuk van La Casa de Papel?

2. Zal Sierra El Professor verraden?

Een andere grote vraag is hoe het verder moet met Sierra. In de cliffhanger van seizoen 4 zagen we dat ze El Professor onder schot hield. In de eerste afleveringen van seizoen 5 hebben we vervolgens gezien dat hun band is veranderd nadat hij haar geholpen heeft bij de geboorte van haar baby. Opmerkelijk genoeg zien we wel dat als ze even naar het toilet gaat, dat ze een tang onder haar shirt verbergt. Zal ze de moed hebben om het tegen El Professor te gebruiken?

3. Zal Sierra wraak nemen op Tamayo?

Sierra is er flink ingeluisd door Tamayo. Ze wordt verantwoordelijk gehouden voor de marteling van Rio en daar is zelfs vervalst bewijsmateriaal voor gebruikt. Als Sierra naar het nieuws kijkt, walgt ze duidelijk van de acties van Tamayo. Zal ze wraak op hem nemen? Sluit ze zich mogelijk aan bij de bende? Wij zijn erg benieuwd naar hoe het verder moet met Sierra.

4. Wie wordt de verteller van de seriefinale?

In het eerste deel van seizoen 5 namen we afscheid van een van de hoofdrolspelers uit La Casa de Papel. De dood van Tokio was een de meest tragische gebeurtenissen tot op heden in de serie. De grote vraag is nu: Wie wordt de nieuwe verteller van het slotstuk? Blijft de stem van Tokio aanwezig of maken we kennis met een nieuwe verteller?

5. Gaat de overval lukken?

De grootste vraag is natuurlijk hoe de overval uiteindelijk zal eindigen. Slagen de dieven erin om de overgebleven bende ongeschonden naar buiten te krijgen en te vertrekken met hun zakken vol goud? Of mislukt het plan van El Professor volledig en is het einde van La Casa de Papel ook echt het einde van de bende?

La Casa de Papel seizoen 5B op Netflix

Gelukkig hoeven we niet lang te wachten tot we antwoord krijgen op de vragen waar het eerste deel van La Casa de Papel seizoen 5 ons mee achterliet. Het absolute slotstuk wordt op 3 december toegevoegd aan het aanbod van Netflix.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?