Laatste nieuws over Netflix Virgin River

5 theorieën voor Virgin River seizoen 4

Het wachten op het vierde seizoen van Virgin River is in volle gang. Een releasedatum voor Virgin River seizoen 4 is nog niet bekend, maar ondertussen gaan er wel heel wat theorieën rond omtrent het vierde seizoen van de serie. In dit artikel nemen we je mee naar vijf theorieën voor Virgin River seizoen 4.

1. Jack is de vader van Mel’s baby

Virgin River seizoen 3 liet ons achter met een grote cliffhanger. Terwijl Jack op het punt staat om Mel ten huwelijk te vragen, vertelt zij dat ze zwanger is en dat Jack misschien niet de vader is. Alhoewel er een kleine kans is dat de baby van Mark is, hebben kijkers het idee dat dat niet kan kloppen. Mel was tenslotte maar een paar dagen in Los Angeles en kijkers kunnen het zich niet voorstellen dat ze daarin genoeg tijd heeft gehad om de procedure te ondergaan en daarvan te herstellen. In dat geval moet de baby wel van Jack zijn.

2. Mike is een corrupte politie agent

Het verhaal van Mike (Marco Grazinni) in Virgin River is tot op heden aardig geheimzinnig. Hij werkt bij de politie en doet er alles aan om de dader voor Jack te vinden. In seizoen 3 horen we Brady al zeggen dat Mike ook niet zo onschuldig is. Kijkers geloven inmiddels dan ook flink in de theorie dat Mike helemaal niet zo’n goede agent is als wordt voorgedaan. Is hij misschien verantwoordelijk voor het neerschieten van Jack?

3. Brie heeft Brady erin geluisd

Een andere interessante theorie die we tegenkwamen, heeft te maken met Brie en Brady. De twee zijn in seizoen 3 nader tot elkaar gegroeid en kregen zelfs een relatie. Tot aan het einde van het derde seizoen plots duidelijk werd dat Brady wordt opgepakt voor het neerschieten van Jack. Hij ontkent. Is hij erin geluisd? Dat zou dan best wel eens door Jacks zus Brie gedaan kunnen zijn. Zij had tenslotte toegang tot de auto van Brady.

4. Lizzie krijgt een nieuwe liefde

Lizzie en Ricky werden eerder in Virgin River verliefd op elkaar. Nu Ricky op het punt staat om te vertrekken naar de marine, zou het maar zo kunnen dat er een nieuwe liefde komt in het leven van Lizzie. Vooral nu duidelijk is geworden dat Denny (Kai Bradbury), de kleinzoon van Doc, nog lang niet van plan is om te vertrekken. Wordt hij de nieuwe liefde van Lizzie?

5. Todd schoot Jack neer

Todd en Jack zijn niet de beste vrienden in Virgin River. Sinds Charmaine haar nieuwe liefde heeft voorgesteld aan Jack, probeert hij hem het leven zuur te maken. Wat nou als Todd verantwoordelijk blijkt te zijn voor het neerschieten van Jack? Het komt hem tenslotte wel bijzonder goed uit als hij straks de vader kan zijn van de tweeling van Charmaine.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Virgin River seizoen 4 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

➡ Niets missen van Virgin River? Volg deze Facebook groep en klets gezellig mee!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?