Laatste nieuws over Netflix

6 brandende vragen voor Dead to Me seizoen 2

Dead to Me is officieel verlengd voor een tweede seizoen en dat is maar goed ook. We werden tenslotte achtergelaten met een gigantische cliffhanger, waarbij het de grote vraag is hoe de serie verder gaat. We hebben dan ook 6 brandende vragen voor seizoen 2.

– Wat is er gebeurd tussen Steve en Jen?

Seizoen 1 van Dead to Me eindigt ermee dat Judy net niet wordt aangereden en op dat moment wordt gebeld door Jen. Ze vraagt Judy direct naar huis te komen, daar drijft een neergeschoten Steve in het zwembad. De grote vraag is alleen, wat is er gebeurd tussen Steve en Jen? Het ligt voor de hand dat Jen hem heeft neergeschoten, maar we zijn door Dead to Me wel vaker op het verkeerde been gezet. Was het misschien één van de kinderen, Charlie of Henry, of heel iemand anders? Het zal van cruciaal belang zijn voor het vervolg.

– Waar gaan Jen en Judy Steve laten?

Judy wil alles doen om Jen te helpen, dus één ding is zeker: ze gaan het lichaam van Steve proberen te laten verdwijnen. Maar hoe? En vooral hoe doen ze dat zonder sporen achter te laten. Want de politie zal hoe dan ook spoedig weer op de stoep staan. En hebben al die net aangesloten bewakingscamera’s het incident vastgelegd?

– Leggen Jen en Judy het bij?

Jen wilde niets meer weten van Judy en haar het liefst de dood in jagen. Het gesprek dat ze had met Steve lijkt daar toch verandering in te hebben gebracht. Ziet ze Steve inmiddels als de kwade genius achter de dood van Ted? Sluit ze Judy weer in haar armen of is er na haar hulp met het afhandelen van het lichaam van Steve weer ruis op de lijn?

– Wordt Judy gearresteerd voor de moord op Ted?

De politie zit inmiddels achter Judy aan. Ook detective Perez lijkt inmiddels overtuigd van de schuld van Judy, maar ze heeft geen enkel bewijs. Of toch? Want vond ze in de garage geen olieplek waardoor de auto terug te traceren valt? Met Steve ‘opeens’ uit beeld zullen er nog meer vragen worden gesteld aan Judy.

– Komen criminelen naar Steve zoeken?

Eén van de laatste momenten dat we Steve in leven zagen was hij druk in gesprek met zijn ‘zakenpartners’. Hij bleek een crimineel te zijn die geld aan het witwassen was en diverse mensen waren opeens in de problemen gekomen. Zullen ze naar Steve komen zoeken? En in dat geval komen ze vanzelf uit bij Jen en Judy…

– Wat gaat er met het geld gebeuren?

Diezelfde criminelen zijn in de problemen gekomen doordat Judy al het geld van de rekening heeft gehaald. Een godsvermogen heeft ze in een cheque uitgeschreven aan de kinderen van Jen. Nu de problemen zich opstapelen kan dat geld goed uitkomen, maar het is natuurlijk wel direct traceerbaar. Dit kan alleen maar meer problemen gaan opleveren.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?