Laatste nieuws over Netflix

6 Brandende vragen voor Riverdale seizoen 5

Riverdale

Het vierde seizoen van Riverdale kwam afgelopen donderdag abrupt ten einde. Alhoewel we alsnog achterbleven met een cliffhanger, had showrunner Roberto Aguirre-Sacasa het einde van seizoen 4 eigenlijk anders in zijn hoofd. De laatste drie afleveringen van seizoen 4 konden vanwege de uitbraak van het coronavirus echter niet worden opgenomen. We bleven dan ook achter met heel wat vragen. In dit artikel de zes brandende vragen voor Riverdale seizoen 5.

1. Wie zit er achter de videobanden?

Sinds de seizoensstop halverwege seizoen 4 van Riverdale worden we beziggehouden door enge videobanden. De huizen van onder meer Archie, Betty en Cherryl werden urenlang gefilmd. In de meest recente aflevering namen de videobanden echter nog serieuzere vormen aan toen de moorden op onder meer Jason en Midge werden nagedaan. Wie is verantwoordelijk voor de banden? En wat had de laatste tape te betekenen? Is Mr. Honey vermoord op de manier die Jughead beschreef in een fictief verhaal?

2. Wat zijn de gevolgen van de kus van Archie en Betty?

In de laatste afleveringen van Riverdale seizoen 4 zagen we ook hoe de liefde tussen Betty en Archie opbloeide. De twee hebben er nooit een geheim van gemaakt dat ze elkaar vroeger erg leuk vonden. Sinds de musicalaflevering begon dat steeds meer te lijken op een echte romance toen de twee elkaar zelfs kusten. Toch besloot Betty al snel een punt achter de romance te zetten. Maar wat voor gevolgen gaat de kus hebben? Betty is tenslotte samen met Jughead en Archie met Veronica.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?