Laatste nieuws over Netflix

6 dingen die we graag zien gebeuren in Wednesday seizoen 2

Het tweede seizoen van Wednesday is officieel in productie. Daarin zullen we terugkeren naar Nevermore, wat veel verhaallijnen opent. Maar wat willen we graag zien in Wednesday seizoen 2? Dit zijn 6 belangrijke verhaallijn die The Addams Family recht doen.

The Addams Family moet grotere rol krijgen

In Wednesday draaide het uiteraard om de dochter des huizes. Haar broertje Pugsley kwam zeer beperkt voor, Morticia en Gomez hadden een iets grotere bijrol. Verder kwam het echter ook niet voor Uncle Fester, die één aflevering aan kwam rijden. In het tweede seizoen is er volop gelegenheid om de leden van The Addams Family een grotere rol te geven.

Wednesday mag wel wat enger!

Hoe heerlijk Wednesday ook weg keek, voor velen was het misschien her en der net wat te lief. Het mag wel wat enger! Het horrorgenre werd slechts aangetikt en zou best wel wat meer mogen worden uitgediept. Daarvoor is tenslotte voldoende verhaallijn voor aanwezig.

Wat is de ‘superkracht’ van Gomez?

Een verschil tussen Wednesday en The Addams Family is dat de personages superkrachten hebben. Zo hebben Wednesday en Morticia de kracht van visioenen, zowel in de toekomst als het verleden. En kamergenoot Enid is een weerwolf. Alle leerlingen op Nevermore zijn outcasts, dus de grote vraag is wat is de superkracht van Gomez?

Morticia moet nieuw schoolhoofd van Nevermore worden!

Larissa Weems en Morticia Addams hebben een bijzondere haat-liefde verhouding. Aan het einde van het eerste seizoen wordt Weems vermoord en zo is er geen schoolhoofd meer voor Nevermore. Is Morticia niet de perfecte opvolger?

Wednesday Addams moet een anti-held blijven

In het eerste seizoen bleek weer eens dat Wednesday Addams een personage is om van te houden. En dat terwijl ze zo ontzettend veel eigenschappen heeft die daar totaal haaks op staan. De anti-held kenmerken zouden in het tweede seizoen moeten worden verdubbeld. Want als Wednesday in een volledige heldenstatus zou verdwijnen, dan voelt dat als verraad aan het oorspronkelijke personage. Wednesday moet sadistische dingen moeten doen en zichzelf haten als ze te veel goede dingen doet.

Wednesday moet haar ‘liefjes’ de deur uit trappen

Tussen het jagen op monsters door was Wednesday ook nog eens verzeild geraakt in een liefdesdriehoek met Xavier en Tyler. Door de afloop van het eerste seizoen is deze driehoek al volledig veranderd. Toch is het tijd dat Wedneday haar ‘liefdjes’ allemaal de deur uit trapt… of betere zoekt! Het tweede seizoen biedt de kans om een volledig nieuw personage te introduceren die in deze verhaallijn past. Een veel gehoorde theorie van fans is dat er een romance ontstaat tussen Wednesday en Enid. Alleen ook dit voelt als het uitmelken van de huidige situatie. Tijd voor echt een radicale ommezwaai!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?