Laatste nieuws over Netflix

6 maanden Netflix cadeau bij T-Mobile Go Unlimited abonnement

T-Mobile geeft om de Go Unlimited abonnementen extra interessant te maken zes maanden Netflix cadeau. De actie geldt voor nieuwe of bestaande klanten van de telecomprovider. Met het Go Unlimited abonnement van T-Mobile is het mogelijk om onbeperkt te internetten, bellen en sms’en in Nederland.

Netflix en T-Mobile

Met het Go Unlimited abonnement van T-Mobile hoef je je dus geen zorgen te maken over je data en dus ook niet als je Netflix kijkt. Het onbeperkt streamen wordt nu nog interessanter gemaakt door T-Mobile, omdat ze zes maanden Netflix cadeau doen.

Ook als je al een abonnement bij Netflix hebt dan kun je gewoon gebruik maken van deze actie van T-Mobile. Om zes maanden gratis Netflix te kunnen gebruiken in combinatie met het T-Mobile Go Unlimited abonnement dien je drie stappen te doorlopen. Kies in de
shop voor het Go Unlimited abonnement en zodra dit abonnement is afgesloten ontvang je een activatielink van T-Mobile voor het Netflix Standaard abonnement. Indien je al een abonnement bij Netflix hebt, dan stuurt T-Mobile een sms op het moment dat de aanvraag verwerkt is. Via de sms ontvang je vervolgens ook een link om de zes gratis Netflix-maanden te activeren.

De opties

Wil je zes maanden gratis Netflix en het T-Mobile Go Unlimited abonnement? Dan kun je voor twee soorten abonnementen van T-Mobile kiezen. De goedkoopste optie kost 35 euro per maand. Hiermee kun je dus zes maanden gratis gebruik maken van Netflix én onbeperkt internetten in Nederland, onbeperkt bellen en sms’en binnen Nederland en de Europese Unie. Daarnaast heb je binnen de EU ook 10 GB mobiel internet. Daarnaast is er ook nog het pakket van 60 euro per maand. Ten opzichte van het goedkopere pakket heeft dit type abonnement het voordeel dat je ook in de Verenigde Staten onbeperkt kunt bellen en sms’en. Verder heb je ook in Amerika 10 GB mobiel internet én natuurlijk die gratis maanden Netflix!

Bestel (of verleng) hier je T-Mobile abonnement met 6 maanden gratis Netflix!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?