Laatste nieuws over Netflix

6 Netflix Original Films om naar uit te kijken

Netflix maakt na eerst veel focus te hebben gelegd op series en documentaires nu ook steeds meer werk van de films. Netflix Film Originals kwamen misschien wat langzaam op gang, er verschijnen nu steeds meer films met hoge verwachtingen en bekende acteurs zoals Brad Pitt en Will Smith. We hebben zes films op een rijtje gezet die dit kalenderjaar nog verschijnen en films zijn om naar uit te kijken.

Blame! – 19 mei

Een grote animefilm op Netflix, daar hoeven we niet lang meer op te wachten. Blame! staat namelijk voor de deur. In een grote, zelfreplicerende stad die erop uit is om al het leven uit te roeien, duikt de mysterieuze Killy op om de laatste mensen te leiden in hun wanhopige strijd.

War Machine – 26 mei

War Machine is gebaseerd op het boek van Michael Hastings. De Amerikaanse journalist schreef in 2012 het boek The Operators over de oorlog in Afghanistan. De film wordt onder andere geproduceerd door Plan B Entertainment, het bedrijf van Brad Pitt. De Amerikaanse ster heeft zelf een hoofdrol in War Machine. De film gaat over de gebeurtenissen tijdens de oorlog in Afghanistan, maar met een komische invalshoek. War Machine is namelijke een satirische oorlogsfilm geworden, met naast Brad Pitt hoofdrollen voor Tilda Swinton en Lakeith Stanfield.

Okja – 28 juni

Okja is een film van regisseur Bong Joon-ho. Eerder had hij al succes met bijvoorbeeld Snowpiercer. In Okja werd met een bekende cast gewerkt: Tilda Swinton (Hail, Caesar!), Jake Gyllenhaal (Nightcrawler), Paul Dano (Love & Mercy), Lily Collins (Rules Don’t Apply) en Steven Yeun (The Walking Dead). De film draait om Mija, een jong meisje, met als beste vriend een gigantisch beest: Okja. Een machtige multinational wil Okja ontvoeren en Mija doet er alles aan om dit te voorkomen.

Death Note – 25 augustus

Death Note verscheen in 2003 als manga en nu is er een verfilming op komst. De film gaat over Light Turner die een notitieboek vindt. Hij is een slimme middelbare scholier en hij ontdekt dat er iets vreemds aan de hand is met het notitieboekje. Het blijkt namelijk een magisch boek te zijn, want steeds verschijnt er een naam in en die persoon zal sterven. Aanvankelijk wil Turner het niet geloven, maar al snel wordt duidelijk dat het geen grap is.

Bright – december

In Bright leven mensen, orcs, elven en feeën samen. Dit gaat tot op zekere hoogte prima, maar als twee agenten van verschillende afkomst moeten samenwerken om een vrouwelijke elf en een kostbaar relikwie te beschermen, wordt alles anders. Will Smith speelt als Ward de menselijke agent, terwijl Joel Edgerton een orc-agent is. De gehele wereld loopt gevaar, dus Ward en orc Jacoby moeten de handen wel ineen slaan, om een ramp te voorkomen.

Wheelman – 2017

Frank Grillo zal de hoofdrol vertolken in Wheelman. Hij zit achter het stuur na een bankoverval. Er ontstaat een zinderende achtervolging en uiteindelijk gaat het helemaal mis. Met een wagen vol geld en het leven van zijn familie in gevaar moet hij er zo snel mogelijk achter zien te komen wie hem heeft verraden. De enige persoon die hij op dit moment kan vertrouwen is zijn veertienjarige dochter. Think fast and drive faster is dan ook de ondertitel van Wheelman.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?