Laatste nieuws over Netflix

6 series om naar uit te kijken op Netflix

House of CardsAls één ding duidelijk is geworden, dan is het wel dat Netflix vol gas gaat geven met Netflix Originals. Binnen een paar jaar moeten er twintig eigen series draaien, waardoor er om de twee à drie weken een nieuw seizoen wordt gelanceerd. Zo dol is het in 2015 nog niet, toch kijken wij reikhalzend uit naar wat komen gaat. In het komende half jaar is het namelijk een feest. Wij hebben voor jullie 5 Netflix-series op een rijtje gezet waar je naar uit kunt kijken én ook nog een bonus.

House of Cards

Seizoen 3 – 27 februari

Iedere uitleg voor House of Cards lijkt inmiddels overbodig. Ben je nog altijd niet begonnen aan deze serie? Dan heb je nog zes weken om de eerste twee seizoenen af te werken. In HoC draait het om Frank Underwood. Hij wil de macht veroveren en de politieke wereld overnemen. Daarvoor schuwt hij samen met Claire Underwood eigenlijk helemaal niets. Dood, list en bedrog volgen elkaar in moordend tempo in dit soms shockerende drama. Eenmaal aan de macht zal Frank nu alles in het werk moeten stellen om daar ook te blijven en daar zal hij in het derde seizoen werk van moeten maken.

Unbreakable Kimmy Schmidt

Seizoen 1 – vrijdag 6 maart

De makers van de zeer succesvolle Amerikaanse sitcom 30 Rock zijn na twee jaar stilte weer los. In de nieuwe serie draait het om Kimmy Schmidt. Ze wordt gered uit een sekte en wil een nieuw leven beginnen. Dit gaat ze doen als nanny in New York. Hoofdrol is er voor Ellie Kemper. Daarnaast wordt Titus vertolkt door Tituss Burger, hij is een homoseksuele larger-than-life zinger die werkt op Times Square. Daarnaast is Cyndee (Sara Chase) de beste vriendin van Kimmy in de sekte. Netflix heeft al voor lancering van het eerste seizoen van dertien afleveringen een tweede seizoen besteld.

Bloodline

Seizoen 1 – vrijdag 20 maart

Veel grote families zullen het herkennen. Alles loopt op rolletjes, behalve die ene broer. Het zwarte schaap van de familie weet zichzelf altijd weer in de nesten te werken. Zo ook in Bloodline. In deze triller komt de familie Rayburn samen voor de 45ste verjaardag van de ouders. De Rayburns staan bekend als hardwerkende mensen in de gemeenschap van Florida. Zodra de probleemzoon zich ook meldt, dreigt het duistere verleden van diverse familieleden bloot te worden gelegd. De loyaliteit van de familieleden wordt dan ook op de proef gesteld.

Daredevil

Seizoen 1 – vrijdag 10 april

Zelden is er zo geheimzinnig gedaan over een Netflix Original. Daredevil is een nieuwe held uit de Marvel-reeks. Alles moest dan ook topsecret blijven en het enige dat zo af en toe werd vrijgegeven was een schimmige foto van Daredevil. Over drie maanden is het zover en inmiddels is de hoofdlijn van het verhaal wel bekend. Daredevil draait om Matt Murdock. Hij is normaal gesproken advocaat, maar in de nacht komt hij echt tot leven. In New York waakt hij over de wijk Hell’s Kitchen, waar het nodige kwaad moet worden bestreden. Fans van Marvel kunnen dan ook op het puntje van hun stoel gaan zitten.

Grace and Frankie

Seizoen 1 – vrijdag 8 mei

In mei kunnen we gaan zitten voor een echte romantische komedie, die zoals dat ook hoort af en toe ietwat ongemakkelijk zal zijn. Grace en Frankie kennen elkaar al langer, maar lijken totaal niet bij elkaar te passen. De mooie Grace en de vreemde Frankie botsen lange tijd, tot er voor allebei een grote verandering in hun leven plaats vindt. Hun huidige partners Robert en Sol besluiten er namelijk vandoor te gaan. Opeens zitten Grace en Frankie helemaal alleen en zoeken ze elkaar toch op. Het levert een bijzondere relatie op.

Orange is the New Black

Orange is the New Black Netflix OriginalSeizoen 3 – vrijdag 12 juni

Het leven van Piper is nog lang niet voorbij in de vrouwengevangenis en daardoor hoeven we gelukkig ook nog geen afscheid te nemen van Orange is the New Black. Komende zomer verschijnt alweer het derde seizoen van de komedische hitserie. Net zoals in het tweede seizoen zullen er nieuwe personages de bajes indraaien en zo rollen er ook nieuwe verhaallijnen de serie binnen. De makers van Orange is the New Black hebben al laten weten dat net zoals in het tweede seizoen er steeds meer zal worden uitgezoomd. Waar de eerste episodes volledig om Piper draaiden, gaan de verhalen nu over steeds meer andere gevangenen.

BONUS! BONUS! BONUS!

Better Call Saul

Seizoen 1 – begin februari

Het is geen Netflix Original, maar komt wel exclusief op Netflix. En nog wel bijna tegelijk met de uitzendingen in de Verenigde Staten. Reden genoeg om de spin-off van Breaking Bad als bonus mee te geven. Better Call Saul gaat over de advocaat waar Walter White en Jesse Pinkman mee samenwerken. De serie speelt alleen zes jaar voor ze elkaar hebben ontmoet. Saul heeft nog Jimmy en zijn werk als advocaat draaide niet alleen maar om zijn eigen belang. Better Call Saul is van Vince Gilligan, ook de maker van Breaking Bad. De verwachtingen zijn dan ook torenhoog.

Voeg een reactie toe