Laatste nieuws over Netflix

6 vragen die slotseizoen 13 Reasons Why onbeantwoord liet

13 Reasons Why

13 Reasons Why is met het vierde seizoen officieel ten einde gekomen. Toch waren er wel een aantal vragen die onbeantwoord bleven na de slotaflevering van de reeks. In dit artikel vind je zes vragen die de show niet heeft beantwoord. Let op: Dit artikel bevat spoilers voor wie het vierde seizoen van 13 Reasons Why nog niet heeft bekeken.

1. Gaat iemand ooit de tapes van Hannah vinden?

In de slotaflevering van 13 Reasons Why zagen we dat Clay de tapes van Hannah Baker toegestuurd had gekregen. Mrs. Baker was van mening dat de tapes bij hem hoorden. Samen met zijn vrienden besluit Clay de tapes te begraven op de plek waar hij de eerste tape van Hannah beluisterde. Het is dan ook niet ondenkbaar dat de tapes in de toekomst gevonden zouden worden. Misschien was het beter geweest als het verhaal definitief werd afgesloten door de tapes te verbranden.

2. Zijn Tyler en Estela aan het daten?

Tyler Down heeft niet het makkelijkste verhaal achter de rug op Liberty High. Zo was hij in het eerste seizoen vooral een stalker en stond zijn tweede seizoen in het teken van wraak na seksueel misbruik. Sinds seizoen 3 is hij aan zijn herstel begonnen. Daarin wordt hij in het slotseizoen geholpen door Estela, het zusje van niemand minder dan Monty. Hij vraagt haar zelfs mee naar het schoolfeest, maar bloeit er ook iets op tussen de twee?

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?