Laatste nieuws over Netflix

7 Brandende vragen voor You seizoen 3

You seizoen 2

In het tweede seizoen van You zaten heel wat plottwists verwerkt. Wie dacht het hele verhaal te kennen, kwam keer op keer bedrogen uit. Niet alleen achter Joe, maar ook achter de glimlach van Love schuilt een duister karakter. Nu het tweede seizoen van de reeks is afgesloten, zijn er nog voldoende vragen over voor een vervolg. Gelukkig heeft Penn Badgley, hoofdrolspeler Joe Goldberg uit You, al verklapt dat we zeer waarschijnlijk nog een vervolg mogen verwachten. In dit artikel vind je de 7 brandende vragen voor You seizoen 3.

1. Hoe is het met Ellie?

Aan het eind van seizoen 2 zagen we dat Ellie er toch voor koos om het advies van Joe op te volgen en zich te verschuilen in Florida. Hij betaalt haar geld, zoals hij beloofd heeft, maar we zagen ook een woedende Ellie. Legt ze zich neer bij haar leven zonder Delilah of komt ze haar woorden na en houdt ze Joe verantwoordelijk voor haar dood? De grote vraag is wat de rol wordt van Ellie in het derde seizoen. Wordt zij de nieuwe Candace?

2. Wordt Joe ooit gestraft?

Joe Goldberg laat een spoor van vernieling achter op de plekken waar hij is geweest. Zijn slachtofferlijst is in het tweede seizoen weer uitgebreid. Bleef het in seizoen 1 bij Benji, Peach, Elijah, Ron en Beck zijn daar in seizoen 2 Jasper en Henderson bijgekomen en kunnen we hem ook niet vrij pleiten bij de moorden op Delilah en Candace. Tot op heden is Joe echter altijd overal mee weggekomen. De grote vraag is nu: Wordt Joe ooit gestraft voor de slachtoffers die hij maakt?

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?