Laatste nieuws over Netflix

8 Brandende vragen voor Élite seizoen 3

Elite seizoen 3

Het tweede seizoen van Élite heeft ons achter gelaten met heel wat vragen. Het gaf weliswaar antwoord op de vermissingszaak van Samuel, maar er bleef heel veel onduidelijk. Gelukkig maakte Netflix al voor de release van seizoen 2 bekend dat er nog een vervolg zou komen. Wij hebben de acht brandende vragen voor het derde seizoen van Élite op een rijtje gezet.

1. Komt Polo weg met de moord?

De belangrijkste vraag voor het derde seizoen is misschien wel hoe het nu verder moet met Polo. Aan het slot van het tweede seizoen vertelde Carla eindelijk dat Polo de moordenaar van Marina is. Hij was degene die haar in het zwembad opzocht en haar met de trofee sloeg. Vlak voordat Polo werd gearresteerd, vertelde hij echter aan Cayatana waar hij het moordwapen had gedumpt. Nu zij dat moordwapen heeft opgeborgen in haar kast en het bewijs ontbreekt, is Polo toch weer vrijgelaten. Komt hij zo makkelijk weg met de moord op Marina?

2. Hoe wordt er op school gereageerd op zijn terugkeer?

En vraag die daarbij aansluit, is hoe er op school wordt gereageerd op zijn terugkeer. Toen Guzmán dacht dat Nano, de broer van Samuel, verantwoordelijk was voor de moord op zijn zusje, kon hij de broers allebei wel wat aan doen. Hoe moet dat nu nu Polo de moordenaar blijkt te zijn? Of gelooft men op school ook dat hij onschuldig is?

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?