Laatste nieuws over Netflix

8 Brandende vragen voor Virgin River seizoen 4

Het derde seizoen van Virgin River heeft weer heel wat kijkers geboeid. Seizoen 3 liet ons echter ook achter met heel wat vragen. Met ieder personage lijkt wel iets aan de hand. In dit artikel vind je acht brandende vragen waar we antwoord op hopen te krijgen in het vierde seizoen van Virgin River. Alhoewel seizoen 4 nog niet officieel is aangekondigd door Netflix, wijst alles erop dat hij er gaat komen.

Let op: Dit artikel bevat spoilers als je Virgin River seizoen 3 nog niet hebt gezien

1. Van wie is Mel zwanger?

De vraag die ons het meeste bezighoudt na het einde van seizoen 3 is de vraag van wie de baby is van Mel. Normaal zou daar geen enkel twijfel over zijn, maar in het derde seizoen van Virgin River verliep alles net even anders dan gedacht. Als Mel aan Jack vertelt dat ze nadenkt over een kind, besluit Jack de relatie met haar te beëindigen. Hij is niet klaar voor een nieuw kind, maar gunt het Mel van harte om moeder te worden.

Nadat Jack het heeft uitgemaakt, vertrekt Mel voor een paar dagen naar Los Angeles waar ze haar net gescheiden zus helpt. Als ze de problemen met Jack bespreekt met haar zus, herinnert zij haar eraan dat er nog embryo’s zijn bewaard van Mels ex-echtgenote Mark. In seizoen 3 zien we dat Mel ook daadwerkelijk naar de kliniek gaat. Even later is ze zwanger. Maar van wie is de baby? Is Jack of Mark de vader? En dat werpt meteen een andere vraag op: Zullen Jack en Mel tóch nog trouwen?

2. Hoe is het met Hope?

Door de pandemie was het voor Hope in het derde seizoen onmogelijk om op de set te zijn. Dat werd in eerste instantie opgelost door telefoongesprekken met Hope die door een orkaan vast zou zitten. Aan het einde van het seizoen kreeg Hope echter een zwaar ongeluk. Het zag er niet goed uit voor Hope. De grote vraag is dan ook of ze het zal overleven.

3. Wat gaat Ricky doen?

Ricky was in de eerste seizoenen een personage dat niet veel ter sprake kwam. Dat veranderde toen hij een relatie kreeg met Lizzy. Of we Ricky nog terugzien in het vierde seizoen, is nog maar de vraag. Hij heeft een droom om bij de marine aan de slag te gaan. Zal hij Virgin River daadwerkelijk verlaten?

Dit zijn de beste romantische dramaseries

4. Hoe moet het verder met Christopher en Preacher?

Preacher kreeg van Paige de taak om voor Christopher te zorgen. Dat ging in het derde seizoen niet altijd even makkelijk, maar hij deed alles wat hij kon om te zorgen dat Christopher veilig was. Aan het einde van het derde seizoen is het nog maar de vraag hoe het verder moet. Preacher kreeg wat in zijn drankje waardoor hij onwel raakte, terwijl we aan het einde van het seizoen ook zagen dat Vince op de bank zat in het huis waar Christopher verblijft. Hoe moet het verder met Christopher en Preacher?

Christopher Preacher

5. Is Brady echt schuldig voor het neerschieten van Jack?

Het derde seizoen van Virgin River beantwoordde nog niet de belangrijke vraag omtrent Jack. Door wie is hij neergeschoten en wat was zijn of haar beweegreden? Inmiddels is Brady opgepakt, maar hij ontkent met klem iets met de schietpartij te maken te hebben. Over de schutter vertelde showrunner Sue Tenney al: “Als we een vierde seizoen krijgen, zal het publiek verrast zijn met wie er achter de schietpartij zit.”

6. Hoe zit het met de kleinzoon van Doc?

Het derde seizoen van Virgin River betekende ook de komst van de kleinzoon van Doc. Wie is deze geheimzinnige jongeman en waarom is hij nooit eerder ter sprake gekomen? Het zou ons niets verbazen als hiermee de relatie van Doc en Hope opnieuw flink getest zal worden.

Alles wat we al weten over Virgin River seizoen 4

7. Hoe zal het verder gaan met Charmaine?

Charmaine heeft een nieuwe liefde gevonden. Ze lijkt het echter niet altijd eens met de plannen van Todd, maar toch is ze wel met hem getrouwd. Zal Charmaine in het nieuwe seizoen anders doen tegen Jack? Op dit moment is het tenslotte maar de vraag of hij zijn kinderen wel te zien krijgt. Hoe zal de liefde voor Charmaine verlopen en lukt het haar en Jack om een omgangsregeling af te spreken?

8. Waarom is Mike niet zo onschuldig?

Wij vroegen ons steeds meer af of Mike wel te vertrouwen is. De detective blijft maar wijzen in de richting van Brady als het gaat om mogelijke schutter van Jack, maar zit hij niet compleet fout? Brady vertelde tenslotte al dat Mike ook bloed aan zijn handen heeft. Wat heeft hij precies gedaan? waarom is hij niet zo onschuldig als wij denken?

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Virgin River seizoen 4 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Niets missen van Virgin River? Volg deze Facebook groep!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?