Laatste nieuws over Netflix

8 Series van Netflix om dit najaar naar uit te kijken

netflix-series-najaar-2016
De maand september is aangebroken en in televisieland is dat de start van het nieuwe seizoen. Hoewel Netflix veel minder seizoensgebonden is kunnen we in de resterende vier maanden van 2016 nog veel nieuwe series verwachten. Netflix-Nedrland.nl heeft de series op een rijtje gezet waar naar uit gekeken kan worden.

Easy seizoen 1 – verschijnt 22 september op Netflix

De nieuwste Netflix Original is Easy en verschijnt op 22 september op Netflix. In deze gloednieuwe serie worden inwoners van Chicago gevolgd. Die inwoners worden gespeeld door niet de minste acteurs. Zo zijn Orlando Bloom, Malin Akerman, Jake Johnson, Marc Maron, Dave Franco en Hannibal Buress gestrikt voor Easy.

De serie is gemaakt door Joe Swanberg en in Easy zijn liefde, seks, technologie en cultuur de vier hoofdonderwerpen van het verhaal. Veel meer is er vooralsnog niet bekend over het eerste seizoen van Easy, wel is het duidelijk dat het eerste seizoen acht afleveringen telt.

Bekijk de trailer van Easy

Luke Cage seizoen 1 – verschijnt 30 september op Netflix

Veel meer is er bekend over Luke Cage. Deze Marvel’s Netflix Original Serie verschijnt op 30 september exclusief bij de streamingdienst. Het is alweer de derde serie van Marvel voor Netflix over een superheld. Daredevil en Jessica Jones gingen hem al met succes voor en ook voor Luke Cage zijn de verwachtingen hooggespannen. Luke Cage seizoen 1 kan gezien worden als een sequel op Jessica Jones, waarin Luke Cage ook te zien is. In zijn eigen reeks heeft Luke Cage, gespeeld door Mike Colter, natuurlijk zijn eigen problemen. Van buitenaf wordt druk op hem gelegd om iets te doen met zijn titaniumharde huid en bovenmenselijke krachten. Aanvankelijk zit Cage hier totaal niet op te wachten.

Bekijk de trailer van Luke Cage

The Ranch seizoen 1b – verschijnt 7 oktober op Netflix

Met The Ranch is het Netflix gelukt om een succesvolle sitcom te ontwikkelen. In het voorjaar van 2016 verscheen het eerste deel van The Ranch seizoen 1 en op 7 oktober volgt ook het tweede deel van het eerste seizoen. Natuurlijk zijn in deel twee ook Ashton Cutcher, Danny Masterson en Sam Elliott weer te zien op de ranch van de familie Bennett. Natuurlijk is het ook nu weer haat en nijd tussen de broers en pa, maar wordt er samen ook veel gelachen en elkaar een loer gedraaid. Na de tweede reeks afleveringen van The Ranch zit het er nog niet op. Het tweede seizoen van The Ranch is inmiddels ook bevestigd. Klik hier voor de trailer van The Ranch seizoen 1.

Haters Back Off – verschijnt 14 oktober op Netflix

Haters Back Off wordt een nieuwe komedieserie van Netflix. Deze Netflix Original verschijnt op 14 oktober en gaat over de familie van Miranda Sings. Het is niet bepaald een doorsnee familie en daarom is Haters Back Off zo’n leuke serie om straks te volgen. Miranda doet niets liever dan zingen, alleen haar omgeving denkt hier anders over. Miranda heeft namelijk bepaald geen talent om zangeres te worden en ze heeft er alles voor over om iedereen daar van te overtuigen. Miranda Sings wordt gespeeld door de knappe Colleen Ballinger. Onder deze naam maakte ze ook al filmpjes op YouTube en werd hiermee wereldwijd bekend. Met bijna zeven miljoen abonnees op YouTube vond Netflix het tijd dat Miranda Sings een eigen serie kreeg bij de streamingdienst. Bekijk hier de aankondiging van Colleen Ballinger op YouTube.

Black Mirror seizoen 3 – verschijnt 21 oktober op Netflix

Black Mirror was een vrij succesvolle Britse serie, maar na twee seizoenen kwam er toch een einde aan deze reeks. Toch was er een vaste schare fans voor de serie en dus zag Netflix kansen genoeg om Black Mirror nieuw leven in te blazen. Dat deed het dan ook en in september 2015 werd bekend dat er twaalf nieuwe afleveringen gemaakt zouden worden voor Netflix. Bedenker Charlie Brooker en producent Annabel Jones werken gewoon weer mee aan het vervolg van Black Mirror. Het resultaat hiervan is vanaf 21 oktober op Netflix te zien. Bekijk hier de aankondiging van Black Mirror seizoen 3 op Netflix.

The Crown seizoen 1 – verschijnt 4 november op Netflix

The Crown moet de Netflix Original van het jaar worden. Al jaren wordt door de streamingdienst al naar de lancering van deze serie over het Britse koningshuis toegeleefd. Het is één van de duurste producties ooit voor Netflix en dus zijn de verwachtingen automatisch hooggespannen. Natuurlijk leverde Netflix in 2016 al verschillende nieuwe parels met Stranger Things en The Get Down. Toch liggen de verwachtingen voor The Crown net iets hoger. The Crown gaat over de Engelse Queen Elizabeth. Op jonge leeftijd werd zij koningin en uiteraard veranderde dat haar leven rigoreus. In The Crown is te zien hoe Elizabeth als jonge koningin ouder en wijzer wordt, met alle bijbehorende drama’s.

Bekijk de trailer van The Crown seizoen 1.

Lovesick seizoen 2 – verschijnt 17 november op Netflix

Lovesick is het tweede leven van de Britse serie Scrotal Recall. Net als bij Black Mirror besloot Netflix voor deze serie dat er voldoende ruimte was voor een vervolg. De streamingdienst pakte de handschoen op, veranderde de naam in Lovesick en vanaf 17 november kan er verder gelachen worden met Dylan, Evia en Luke. Hoe het tweede seizoen van Lovesick er precies uit gaat zien is twee maanden voor de lancering nog niet bekend. Het bevat ongetwijfeld weer boordevol humor, maar of Dylan inmiddels hersteld is van Chlamydia? We gaan het vanaf 17 november zien. Bekijk hier beelden van Lovesick/Scrotal Recall.

Gilmore Girls a Year in the Life – verschijnt 25 november op Netflix

Hoogtepunten genoeg voor Netflix én de abonnees in 2016. Het is namelijk ook het jaar van het vervolg op Gilmore Girls. De serie was tussen 2000 en 2007 enorm populair. Toch kwam er na zeven jaar een einde aan de verhalen van Lorelai en Rory Gilmore. Ook nu weer dacht Netflix dat het goed was om zo’n populaire serie nieuw leven in te blazen. Ze doen dat dus met Black Mirror en Lovesick en begin 2016 werd ook Fuller House, het vervolg op Full House, gepresenteerd. Gilmore Girls a Year in the Life moet net zo’n hit worden en als we de buzz hierom heen zien, zit dat wel goed. Gilmore Girls a Year in the Life bestaat uit vier afleveringen van anderhalf uur. In iedere aflevering komt er één jaargetijde aan bod. Bekijk hier de trailer van Gilmore Girls a Year in the Life.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?