Laatste nieuws over Netflix

9 series om in het tweede kwartaal van 2019 naar uit te kijken

Q2 Netflix series kijken

De eerste maanden van 2019 hebben ons al veel gebracht. Denk aan The Punisher, Russian Doll, The Umbrella Academy, Dirty John en After Life. Ook voor het tweede kwartaal heeft Netflix alweer heel wat fraaie series op de rol staan. Sommige zijn bekend, anderen zijn helemaal nieuw. Wij stellen acht titels die in april, mei en juni van 2019 op Netflix verschijnen aan je voor, met hopelijk twee bonustitels.

No Good Nick seizoen 1 – 15 april

Leverde het eerste seizoen van Stranger Things #JusticeforBarb op, in het tweede seizoen was deze rol weggelegd voor Sean Astin. Hij speelde de aandoenlijke Bob Newby, die door een heldendaad een plekje in ons hart verdiende. Acteur Astin heeft op Netflix nu een vaste serie gekregen: No Good Nick. Samen met Melissa Joan Hart (Sabrina uit de originele Teenage Witch-serie) vormt hij een gezin. Het echtpaar neemt de 13-jarige Nick (Siena Agudong) in huis, niet wetende dat ze een oplichtster is die uit is op wraak.

Chambers seizoen 1 – 26 april

Met Uma Thurman in de hoofdrol belooft Chambers een huiveringwekkende horrorserie te worden. De dochter van Nancy (gespeeld door Thurman) is komen te overlijden en haar hart is ter donor overgegaan naar een hartpatiënte. Het donorhart gaat in het nieuwe lichaam echter langzaam haar eigen gang. Wanneer de ontvanger van het hart contact legt met Nancy, wordt het Nancy duidelijk dat haar dochter minder dood is dan ze dacht…

Dead To Me seizoen 1 – 3 mei

Christina Applegate en Linda Cardellini spelen een bijzonder duo in Dead to Me. De man van Jen is plotseling overleden en ze heeft moeite haar leven weer op te pakken. Ze komt in contact met Judy en er ontstaat een bijzondere klik. Langzaam wordt echter duidelijk dat Judy een duister verleden heeft en de vrienden van Jen willen dan ook dat ze met haar breekt. Daar denkt Jen echter heel anders over.

Tuca & Bertie seizoen 1 – 3 mei

Met Tuca & Bertie komt er een nieuwe animatieserie voor volwassen naar Netflix, met een sterke link naar BoJack Horseman. Het paard is ingeruild voor vogels, de makers zijn hetzelfde. Lisa Hanawalt en Raphael Bob-Waksberg zijn met twee vogelvrouwen aan de slag gegaan. De dertigers wonen samen in een appartement en verschillen veel van elkaar. Het levert dan ook veel opmerkelijke situaties op. De stemmen zijn ingesproken door Tiffany Haddish en Ali Wong.

Undercover seizoen 1 – 3 mei

De Nederlands-Belgische serie Undercover komt begin mei op Netflix en het goede nieuws is dat de opnames voor het tweede seizoen al zijn begonnen. We kunnen dus gegarandeerd volledig in het verhaal gaan duiken. Undercover draait om drugscrimineel Ferry Bouwman. Hij runt een imperium op de grens van Nederland en België. Om hem ten val te brengen gaan twee agenten undercover en proberen hem uit te schakelen via zijn vrouw. Maar of dat allemaal zomaar vanzelf lukt…

The Society seizoen 1 – 10 mei

Een groep jongeren denkt eerst in de hemel terecht te zijn gekomen. Ze leven opeens in dezelfde stad, maar dan zonder volwassenen. Het feesten kan beginnen, tot dit al snel omslaat. De muiterij binnen de groep begint, wie wordt de baas en er is niemand om enige sturing te geven. Chaos staat voor de deur in The Society, waarbij het uiteindelijk ook goed mis gaat.

The Rain seizoen 2 – 17 mei

Vanaf de eerste minuut duik je gelijk vol in The Rain. Er komt een dodelijke regenbui over Denemarken heen en mensen die hiervan op de hoogte waren proberen hun gezin te redden. Broer en zus Rasmus en Simone worden ‘gered’ in een levensgrote bunker, maar wanneer het voedsel op is moeten ze toch naar buiten. Samen samen met andere overlevenden gaan ze op zoek naar veiligheid en antwoorden. In het tweede deel wordt één ding duidelijk: alleen overleven is geen optie.

When They See Us – 31 mei

Ava DuVernay heeft al heel wat bekroonde producties op haar naam staan, zoals het Oscar-winnende Selma en de voor een Oscar genomineerde docu 13th. Nu komt ze op Netflix met de limited serie When They See Us. Het vertelt het waargebeurde verhaal van vijf donkere tieners uit Harlem. In het voorjaar van 1989 worden Antron McCray, Kevin Richardson, Yusef Salaam, Raymond Santana en Korey Wise als verdachten verhoord en later veroordeeld voor een verkrachting die ze niet hadden gepleegd. Het zal jaren duren voordat ze weer op vrije voeten komen en een schikking weten te treffen.

Tales of the City – 7 juni

Tales of the City is net zoals When They See Us een limited serie. Mary Ann keert in Tales of the City terug naar San Francisco en wordt herenigd met haar dochter Shawna en haar ex-man Brian . Twintig jaar eerder verliet ze de grote stad om carrière te gaan maken in Connecticut. Inmiddels zit ze in een midlifecrisis. San Francisco moet haar weer de rust brengen en Mary Ann voelt zich al gauw weer verbonden met Anna Madrigal, haar verkozen familie en de nieuwe generatie jonge homoseksuele inwoners van 28 Barbary Lane.

Lucifer 4 en 13 Reasons Why 3?

Grote series die we in het tweede kwartaal in de planning zouden verwachten zijn Lucifer seizoen 4 en 13 Reasons Why seizoen 3. Na het verschijnen van dit artikel werd pardoes de releasedatum van Lucifer bekendgemaakt. Het tweede seizoen van 13 Reasons Why verscheen vorig jaar in mei en werd vlak voor verschijnen pas aangekondigd. Wordt dat recept herhaald, kan het dus heel goed dat 13 Reasons Why seizoen 3 opnieuw in het voorjaar verschijnt. Voor deze serie is het dus nog even afwachten, maar er is genoeg alternatief om te kijken!

Altijd weten wanneer jouw favoriete serie op Netflix verschijnt? Check ons overzicht!