Laatste nieuws over Netflix

A California Chistmas krijgt een sequel

A California Christmas is de eerste kerstfilm van dit jaar op Netflix dat een vervolg gaat krijgen. Eerder was het al bekend dat van Princess Switch een derde film komt. Nu heeft de eerste nieuwkomer dus een sequel te pakken.

Feel Good Movie

Voor A California Christmas is dat een verrassing, want deze film kwam afgelopen week toch vrij geruisloos op Netflix. Toch slaagde de feel good movie erin om uitmuntende cijfers neer te zetten. Zo werd zelfs The Prom, de film van Ryan Murphy, die in dezelfde week verscheen ruimschoots geklopt. In totaal stond de film zelfs een week op de eerste plaats in de dagelijkse top-10.

California Christmas: City Lights

Netflix laat nu weten via Variety dat de productie voor een vervolg inmiddels is begonnen. Het is de bedoeling om begin 2021 te starten met de opnames. Dit zal gebeuren in het noorden van Californië. Een titel voor de sequel is er ook al: California Christmas: City Lights. Lauren Swickard zal opnieuw het script schrijven. In A California Christmas draait het om een rijke charmeur die alles dreigt te verliezen. Hij doet alsof een boerenknecht is om een hardwerkende boerin ervan te overtuigen haar land vóór Kerstmis te verkopen.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?