Laatste nieuws over Netflix

A Christmas Prince: The Royal Baby komt als Sinterklaascadeau

A Christmas Prince: The Royal Baby heeft een releasedatum gekregen van Netflix. Het derde deel van de kerstfilmreeks zal dit jaar verschijnen en wel op een voor Nederland speciale datum: 5 december. Zo is de komst van de koninklijke baby een prachtig Sinterklaascadeau! De trailer is nu ook verschenen.

A Christmas Prince groot succes

In 2017 verscheen A Christmas Prince als één van de allereerste Netflix Kerstfilms. Het zoetsappige verhaal was een doorslaand succes. Bijna klassiek werd een jong en wat naïef meisje verliefd op een prins. En voor ze het wist zat Amber in het kleine Aldovia. Al snel kwam er een tweede film, waarin Amber en Richard gingen trouwen… tenminste als alle obstakels werden gepareerd.

The Royal Baby derde film

Om in het klassieke plaatje te blijven volgt er na een huwelijk uiteraard vanzelf een baby. Amber is in verwachting van hun eerste prinsje, zo werd in maart van dit jaar aangekondigd. Nu is de releasedatum van A Christmas Prince: The Royal Baby naar buiten gebracht. Op 5 december zal het derde deel van de filmreeks verschijnen. Het is één van de vele kerstfilms die Netflix in de laatste maanden van dit jaar zal lanceren.

Bekijk de trailer van A Christmas Prince: The Royal Baby

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?