Laatste nieuws over Netflix

Netflix’ kersthit A Christmas Prince krijgt een vervolg

Met A Christmas Prince is vorig jaar een nieuwe kerstklassieker geboren. Op dit succes borduurt Netflix nu voort, want met A Christmas Prince: The Royal Wedding is er door de streamingdienst nu een vervolg aangekondigd. Dat dit nieuws nu bekend wordt mag geen toeval heten, vandaag vindt namelijk in het echt The Royal Wedding plaats in Engeland.

Zoetsappig

Sinds 17 november is A Christmas Prince op Netflix te bekijken en het duurde niet lang voordat de film veel bekeken was. De film bevatte alle ingrediënten om uit te groeien tot een geslaagde, zoetsappige, kerstfilm. En dat gebeurde ook, want er werd tijdens de vakantieperiode massaal naar gekeken.

Door de kerstsfeer raakten sommige kijkers zelfs zo verknocht aan A Christmas Prince dat ze de film liefst achttien dagen achter elkaar bekeken. Het resulteerde er in dat Netflix met een knipoog een bezorgde tweet de wereld in slingerde.

A Christmas Prince: The Royal Wedding op Netflix

Met A Christmas Prince: The Royal Wedding is er door Netflix nu een vervolg op de succesvolle kerstfilm aangekondigd. Het verhaal zal zich dan ook afspelen na de gebeurtenissen in de eerste film. Er wordt een sprongetje van één jaar in de tijd gemaakt en Amber en Richard keren weer terug op het toneel. In A Christmas Prince was te zien hoe de twee per toeval in elkaars leven verwikkeld raakten en er een romance ontstond.

In de sequel A Christmas Prince: The Royal Wedding willen de tortelduifjes elkaar het ja-woord geven. Het is de bedoeling om dit plaats te laten vinden met Kerstmis, maar die plannen lopen gevaar als Amber aarzelt of ze wel klaar is om een koningin te worden. Tegelijkertijd krijgt Richard te maken met een politieke crisis. Dat dreigt niet alleen de kerstsfeer te verpesten, maar de toekomst van het koninkrijk loopt zelfs gevaar.

Opnames gestart

A Christmas Prince: The Royal Wedding zal wederom vlak voor Kerstmis op Netflix verschijnen en momenteel zijn de opnames al aan de gang in Roemenië. Behalve Rose McIver (Amber) en Ben Lamb (Richard) keert ook Alice Krige (Helena) terug in de sequel.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?