Laatste nieuws over Netflix

A Farewell to Ozark als speciale afsluiter voor de serie Ozark

Het einde van Ozark zal niet onopgemerkt blijven. Op vrijdag 29 april worden de laatste zeven afleveringen van deze serie gelanceerd, waarbij het wel eens slecht af kan lopen met de familie Byrde. Wat volgt is een speciale afsluiter.

A Farewell to Ozark

Netflix heeft namelijk aangekondigd dat tegelijkertijd met de laatste afleveringen er ook een special van ene half uur zal verschijnen genaamd A Farewell to Ozark. “Dit retrospectief dient als een liefdesbrief aan één van de geweldige dramaserie van Netflix”, zo is de omschrijving van de special.

Terugblik op vijf jaar Ozark

In A Farewell to Ozark zal worden onderzocht hoe de serie is ontstaan, net zoals de personages van wie we hielden maar eigenlijk ook haatten. Wie maakte de serie en hoe kwam alles tot stand. De cast en makers halen dan ook herinneringen op over de afgelopen vijf jaar.” Het is niet voor het eerst dat Netflix specials maakt rondom series. Zo bespraken de castleden van Stranger Things uitgebreid het tweede seizoen en kwam er na het succes van Tiger King ook een special met diverse personages uit de reeks hoe het hun leven had veranderd.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?