Laatste nieuws over Netflix

Slotstuk A Series of Unfortunate Events luidt 2019 in

Count Olaf gaat er alles aan doen om 2019 direct vanaf de eerste dag te verpesten. Het slotstuk van A Series of Unfortunate Events is namelijk aangekondigd voor 1 januari van het nieuwe jaar. Dan wordt duidelijk wie de strijd gaat winnen: Count Olaf of toch de Bauldelaires.

Dertien boeken van Lemony Snicket

De afgelopen twee jaar verscheen telkens in januari een seizoen van A Series of Unfortunate Events. Daarin werden de dertien boeken van Lemony Snicket verteld. Negen van de verhalen zijn inmiddels afgerond, de resterende vier zullen we in het derde seizoen gaan zien. Het is gelijk het slotstuk van de serie, want hoofdrolspeler Neil Patrick Harris (onder andere Barney in How I Met Your Mother) liet al weten dat ze de boeken zo trouw mogelijk willen blijven. Er worden dan ook geen verhalen bijgeschreven voor de serie.

A Series of Unfortunate Events seizoen 3

In A Series of Unfortunate Events jaagt Count Olaf op de erfenis van de Baudelaire wezen. Hun ouders zijn bij een brand om het leven gekomen, al is vanaf het eerste moment de vraag of dit wel daadwerkelijk is gebeurd. De Baudelaires krijgen pleeegouders aangewezen, maar al snel blijkt dat het om Count Olaf gaat. Vanaf dat moment wordt het een reis, waarin de Baudelaires steeds meer bondgenoten tegen komen uit een ‘geheime organisatie’ waarin hun ouders ook zaten. Maar wat heeft Count Olaf daarmee te maken gehad en waar staan toch al die geheimzinnige tekens en letters voor? Daar gaan de antwoorden op komen in het derde seizoen van A Series of Unfortunate Events. Vanaf 1 januari 2019 te zien op Netflix.

De teaser van het slotstuk van A Series of Unfortunate Events

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?