Laatste nieuws over Netflix

A Star is Born met Lady Gagy binnenkort op Netflix

Naast grote series is het in augustus ook raak met grote films op Netflix. Zo heeft de streamingdienst namelijk de komst van A Star is Born aangekondigd, deze kaskraker met Lady Gagy en Bradley Cooper was in 2018 een grote hit.

Filmdoorbraak Lady Gaga

De afgelopen maanden heeft Netflix ons al weten te verrassen met actuele films zoals Once Upon a Time in Hollywood. Nu is het dus raak met A Star is Born, deze film is vanaf 20 augustus te zien op Netflix. Het was voor Lady Gagy haar eerste grote acteerrol, waarmee ze hoge ogen gooide. Ze won ook nog eens een Oscar voor het nummer Shallow dat ze in de film zong.

Jackson en Ally

In A Star is Born draait het om countryzanger Jackson Maine (gespeeld door Bradley Cooper). Hij staat eigenlijk op de rand van de afgrond wanneer hij in aanraking komt met Ally (Lady Gaga). Deze nog onbekende zangeres weet zijn hart te veroveren en hun muziek wordt een groot succes. Maar de omslag valt Jackson opnieuw heel zwaar. Want het is Ally die in de spotlights komt te staan en zo drijft Jackson weer ver weg.

Bekijk de trailer van A Star is Born

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?