Laatste nieuws over Netflix

Aanbodexplosie: 38 nieuwe titels op Netflix

De maand juli is explosief begonnen op Netflix. Het jaar is halverwege en zo zijn er weer heel wat nieuwe rechten verworven. Het bracht het aantal nieuwe titels op 1 juli op liefst 38.

Veel moois voor de zomer

De zomer op Netflix wordt hoe dan ook prachtig. De komende weken zullen er namelijk nieuwe seizoenen verschijnen van onder meer Stranger Things, Suits, La Casa de Papel en het slotseizoen van Orange is the New Black. Maandag 1 juli is er alvast een flink voorproefje gegeven.

Topseries als surprise

Vanuit het niets werden er twee topseries door Netflix gebracht. The Big Bang Theory staat eindelijk op de streamingdienst en ook nog eens gelijk elf seizoenen. The Fresh Prince of Bel-Air heeft zelfs gelijk alle zes seizoenen gekregen.

Volop romance

Er zijn daarnaast vooral heel wat nieuwe films toegevoegd aan het aanbod, die heerlijke kost zijn voor de zomerweken. Wat denken van Just Go With It (de eerste film met Adam Sandler en Jennifer Aniston), This is 40, Couples Retreat en It’s Complicated. De NOVA-reeks is compleet vernieuwd en er zijn ook boeiende documentaires verschenen zoals The Accountant of Auschwitz. De film Swiped verdient ook extra aandacht, want hierin speelt Noah Centineo.

Bekijk hier alle nieuwe titels

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?