Laatste nieuws over Netflix

Abonnementsprijzen Netflix per direct verhoogd

Netflix verhoogt per direct de abonnementsprijzen in Nederland en andere landen. Dit geldt voor twee van de drie abonnementsvormen die er beschikbaar zijn voor de streamingdienst. Het gaat om het Standaard en Premium abonnement.

Goedkoopste abonnement blijft ongewijzigd

Netflix biedt drie verschillende abonnementsvormen aan, allen met hun eigen prijzen en specificaties. De goedkoopste versie is het Basic Abonnement. Hier gaat Netflix niets aan veranderen en zal nog altijd €7,99 per maand kosten. Wel zijn er wijzigingen aangekondigd voor de andere twee vormen.

Standaard en Premium Netflix wordt duurder

Het Standaard abonnement is de meeste gebruikte variant. Hier kun je bijvoorbeeld op twee schermen tegelijk streamen en in HD. Dit abonnement kostte €10,99 per maand en wordt €11,99 per maand. De meeste opties heb je bij het Premium Abonnement, met bijvoorbeeld 4k beeldkwaliteit en vijf schermen tegelijk om te streamen. Hier gaan de kosten per maand met twee euro omhoog van €13,99 naar €15,99.

Gewijzigde prijzen voor nieuwe leden

De nieuwe kosten van de abonnementen zijn volgens Netflix alleen voor nieuwe leden. De bestaande abonnees betalen nog telkens wat ze tot dusver betaalden. Wel zullen de nieuwe kosten geleidelijk worden toegepast voor alle huidige leden. Wanneer dit het geval is zullen abonnees eerst per e-mail op de hoogte worden gebracht.

➡ Wat kost een abonnement op Netflix en alle abonnementsvormen

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?