Laatste nieuws over Netflix

Absurde komedie Santa Clarita Diet krijgt seizoen 2

Santa Clarita Diet seizoen 2 is besteld door Netflix. De serie van onder meer Drew Barrymore verscheen in februari als Netflix Original Serie en bleek een succes. Vandaar dat er nu een tweede seizoen van de serie is besteld.

Lugubere komedie

Santa Clarita Diet is een tamelijk lugubere serie, maar ook één die op de lachspieren werkt. De makers van Santa Clarita Diet zijn er in geslaagd om twee genres – komedie en horror – die moeilijk te combineren zijn tot een succesvol geheel te smeden.

Santa Clarita Diet seizoen 2 op Netflix

Korte tijd na de lancering van Santa Clarita Diet is seizoen 2 aangekondigd door Netflix. De opnames voor het nieuwe seizoen starten deze zomer en uiteraard keren hierin de Hammond’s weer terug. Drew Barrymore als Sheila en Timothy Olyphant als Joel. De getrouwde makelaars zijn hongeriger dan ooit. Wanneer Santa Clarita Diet seizoen 2 precies verschijnt is niet bekend gemaakt door de streamingdienst. Wel is al duidelijk dat de nieuwe reeks in 2018 verwacht wordt.

Santa Clarita Diet gaat over Sheila en Joel. Zij lijken een perfect getrouwd koppel, net buiten Los Angeles. Ze hebben als makelaars een succesvolle carrière, maar op een dag verandert alles in hun leven. Sheila is niet lekker en spuugt tijdens de bezichtiging van een huis van haar klanten alles onder. Daarna blijkt ze dood, maar ook weer ondood. Al snel komt ze er achter dat ze is veranderd in een bloeddorstige vrouw en ze doet er alles aan om te worden voorzien in haar behoeften. Joel is er om haar te helpen.

Het tweede seizoen van Santa Clarita Diet werd door Netflix aangekondigd in een lugubere video, die inmiddels kenmerkend is voor de serie. De aankondiging van het nieuwe seizoen is hieronder te bekijken.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?