Laatste nieuws over Netflix

Acht kanshebbers over voor winst Serie Kampioenschappen

De Serie Kampioenschappen 2018 naderen de ontknoping. Na de tweede ronde zijn er nog acht series over die kans maken op de titel. De kwartfinales zijn vandaag begonnen op onze Facebook-pagina.

Kanshebbers

Er zijn dus nog acht series over in de Serie Kampioenschappen 2018. Suits, House of Cards, Peaky Blinders, Sons of Anarchy, Dark, Stranger Things, Friends en La Casa de Papel maken nog kans om de overwinning te pakken. De finale van de Serie Kampioenschappen is zondag 15 juli.

Om die finale te bereiken zullen de acht bovengenoemde series eerst de kwartfinale en halve finale zien te overleven. Tussen maandag 9 juli en donderdag 12 juli vinden de kwartfinales plaats. Vrijdag 13 juli en zaterdag 14 juli staand de halve finales gepland op Facebook. Het slotstuk is dan vervolgens op zondag 15 juli, de dag waarop in Rusland ook de finale van het Wereld Kampioenschap voetbal wordt gespeeld. Alle wedstrijden in de Serie Kampioenschappen beginnen om 14.00 uur op Facebook.

Verschillen

In de tweede ronde zagen we dat de verschillen in de helft van de partijen behoorlijk klein waren. House of Cards, Sons of Anarchy en La Casa de Papel gingen met vrij kleine verschillen door naar de volgende ronde. Zij versloegen respectievelijk Black Mirror, The Bridge en Sherlock. Het meest overtuigend was Suits, want die serie kreeg tegen Better Call Saul maar liefst 84 procent van de stemmen. Peaky Blinders, Friends en DARK kregen ongeveer drie kwart van de stemmen. Bekijk hieronder het schema van de Serie Kampioenschappen 2018.

SK 2018 kwartfinale schema