Laatste nieuws over Netflix

Acteur Bob Saget (Full House) onverwacht overleden

Bob Saget is op 65-jarige leeftijd overleden. De Amerikaanse komiek en acteur gaf een dag eerder nog een voorstelling in Jacksonville, maar werd dood aangetroffen in zijn hotelkamer. Saget maakte vooral bij het grote publiek naam met Full House en de Netflix-revival Fuller House.

Centrale gezicht Full House

Met onder meer Dave Coulier, John Stamos (samen op bovenstaande foto) werd Saget wereldberoemde in de jaren’80. Hij speelde de rol van Danny Tanner. Op het moment dat zijn vrouw is overleden moet hij in San Francisco alleen voor zijn drie dochters zorgen. Hij krijgt hulp van Couliet en Stamos, wat de iconische sitcom Full House zal opleveren.

Reünie met Fuller House

Netflix besloot in 2016 een revival te maken. In Fuller House keerden de bekende gezichten terug, maar was de centrale rol verplaatst naar de jongere generatie. Saget speelt nog altijd een belangrijke rol en de revival liep vijf seizoenen. Ondertussen was Saget in How I Met Your Mother de voice-over van hoofdpersoon Ted Mosby en presenteerde een kleine tien jaar America’s Funniest Home Videos.

Samenbrengen door een lach

In het Ritz-Carlton hotel in Orlando is Saget zondag dood aangetroffen in zijn hotelkamer. Amerikaanse media melden dat het niet zou gaan om drugsgebruik of ander soortgelijke doodsoorzaak. De familie heeft een eerste reactie gegeven. “We zijn gebroken en bevestigen dat onze geliefde Bob vandaag is overleden. Hij was alles voor ons en we willen iedereen laten weten hoeveel hij van zijn fans hield, van zijn live optredens en van mensen samen brengen door middel van een lach. Hoewel we om privacy vragen in deze moeilijke tijden, nodigen we jullie ook uit om Bob samen met ons te herdenken en te herinneren en hoeveel liefde en vreugde hij de wereld gaf.”

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?