Laatste nieuws over Netflix

Acteur Finn Jones over Danny Rand aka Iron Fist

Er is een nieuw filmpje van Netflix over Iron Fist online verschenen. Hierin spreekt acteur Finn Jones over zijn rol en maken we nog iets beter kennis met Danny Rand aka Iron Fist, voordat het eerste seizoen van deze Marvel-serie van start gaat op 17 maart.

Danny Rand

Danny Rand keert na vijftien jaar afwezigheid plotseling terug in New York. Niemand rekent hier meer op, aangezien hij vijftien jaar terug betrokken was bij een vliegtuigongeluk. Sindsdien is er voor Danny veel veranderd, maar ook in New York, waar hij tegen een onaangename verrassing aanloopt.

Danny Rand wordt, zo is te zien in onderstaande featurette, niet bepaald met open armen ontvangen. In de wolkenkrabber die van hem is blijken zijn jeugdvrienden Ward en Joy nu de dienst uit te maken. De terugkeer van Rand loopt niet zoals hij had verwacht en dat maakt veel in hem los.

Iron Fist

In die vijftien jaar van afwezigheid is Danny Rand niet Danny Rand gebleven. Hij is een krijger geworden. “Er stroom een kracht door het universum en het Vuur van de Iron Fist en Danny kan het ontsteken.” Met deze kracht wil Iron Fist de orde in New York herstellen. De krachten die hij heeft zorgen echter ook voor nieuwe vijanden en dus zal hij constant tegen het verzet in moeten gaan. Danny Rand aka Iron Fist wordt dus gespeeld door Finn Jones. Hij is onder andere bekend van zijn rol in Game of Thrones (Loras Tyrell).

Bekijk hieronder de featurette van Iron Fist seizoen 1. De serie is vanaf 17 maart te zien bij Netflix.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?