Trailers

Actiefilm Project Power met Jamie Foxx en Joseph Gordon-Levitt

Project Power is de volgende actiefilm die Netflix naar ons toe gaat brengen. Hebben we The Old Guard amper achter onze kiezen, Project Power belooft opnieuw veel vuurwerk. Zowel de cast als het verhaal is explosief en zal vanaf 14 augustus op Netflix verschijnen.

Power voor superkrachten

Wat als er een pil bestaat die je vijf minuten superkracht geeft… zou je die dan nemen? In de straten van New Orleans wordt de mysterieuze drug ‘Power’ verspreid die elke gebruiker tijdelijk een unieke superkracht geeft. Het addertje onder het gras? Je weet op voorhand niet welk effect de pil heeft. Terwijl sommigen een kogelvrije huid, onzichtbaarheid of een andere kracht ontwikkelen, kan het effect ook dodelijk zijn.

Misdaadcircuit ontdekt de superil

Wanneer ‘Power’ in het misdaadcircuit terechtkomt escaleert de situatie en moet een agent (Joseph Gordon-Levitt) samenwerken met een jonge dealer (Dominique Fishback) en een oorlogsveteraan met persoonlijk vendetta (Jamie Foxx). Om de drugsbende te stoppen moet het drietal zelf alle risico’s ondergaan die het nemen van ‘Power’ met zich meebrengt. Project Power is geregisseerd door Henry Joost & Ariel Schulman.

Bekijk de trailer van Project Power

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?