Trailers

Actiekomedie Red Notice met Reynolds, The Rock en Gadot in aantocht

De actiekomedie Red Notice moet dit najaar voor veel reuring gaan zorgen op Netflix. De afgelopen dagen lekten de eerste beelden al uit en nu heeft Netflix de trailer gelanceerd. Met Dwayne Johnson (aka The Rock), Ryan Reynolds en Gal Gadot zit het met de cast in ieder geval wel goed.

Goede vibe van actie en humor

Hoe de film vervolgens is zullen we zien vanaf vrijdag 12 november. De trailer geeft alvast een goede vibe van actie en humor, waarbij de vergelijking met bijvoorbeeld The Hitman’s Bodyguard – waar Reynolds ook een hoofdrol in had – gaat al snel op. In de film die zich deels in Nederland afspeelde was Samuel L. Jackson zijn tegenspeler, ditmaal is die eer toebedeeld aan Johnson.

Meest gezochte criminelen

Naar aanleiding van een Red Notice van Interpol, een wereldwijde waarschuwing om ’s werelds meest gezochte personen op te sporen, wordt FBI top-profiler John Hartley (Dwayne Johnson) op de zaak gezet. Zijn grootschalige zoektocht brengt hem bij een gewaagde overval waar hij verplicht moet samenwerken met ‘s werelds beste kunstdief Nolan Booth (Ryan Reynolds) om gezamenlijk de meest gezochte kunstdief ter wereld, The Bishop (Gal Gadot), op te pakken.

Turbulente trip

Hun daaropvolgende turbulente trip volgt het trio over de hele wereld, van de dansvloer naar een afgelegen gevangenis, tot diep in de jungle. Maar de allergrootste uitdaging is wel dat ze constant met elkaar opgescheept zitten. Hoe dit alles verloopt is te zien vanaf 12 november.

Bekijk de trailer van Red Notice

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?