Trailers

Actiekomedie Spenser Confidential met Mark Wahlberg op komst

Met Spenser Confidential komt er dit voorjaar een nieuwe actiethriller op Netflix. Was het recent al raak met Ryan Reynolds in 7 Underground, voor Spenser Confidential is de hoofdrol weggelegd voor Mark Wahlberg. En ook hem staat heel wat actie te wachten. De film verschijnt op 6 maart op Netflix, de trailer is nu al gelanceerd.

Spenser moet Hawk opleiden

Spenser (Mark Wahlberg) is een voormalig agent die vooral bekend staat om het veroorzaken van problemen in plaats van ze op te lossen. Hij is net vrijgelaten uit de gevangenis en wil Boston nu voorgoed verlaten. Vlak voor zijn vertrek wordt hij tegen beter weten in gestrikt door zijn voormalige bokscoach en mentor Henry (Alan Arkin). Die laatste wil dat Spenser hem helpt met het trainen van de veelbelovende amateurvechter Hawk (Winston Duke), een brutale, no-nonsense MMA-vechter die ervan overtuigd is dat hij een sterkere tegenstander zal worden dan Spenser ooit geweest is.

Voormalig agent wordt geframed

Wanneer twee van Spensers ex-collega’s worden vermoord, rekruteert hij Hawk en zijn vuilgebekte ex-vriendin Cissy (Iliza Shlesinger) om hem te helpen bij zijn onderzoek naar de daders om ze vervolgens voor het gerecht te slepen. Spenser Confidential is geïnspireerd op het boek Robert B. Parker’s Wonderland van Ace Atkins. Peter Berg heeft de regie in handen van de actiekomedie. Er zijn verder rollen voor Bokeem Woodbine, Marc Maro en Austin Post.

Bekijk de trailer van Spenser Confidential

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?