Laatste nieuws over Netflix

Actrice Busi Lurayi (36) uit populaire Netflix kerstserie overleden

Busi Lurayi is op 36-jarige leeftijd overleden. Dit heeft haar familie dinsdagochtend bekendgemaakt. De actrice is vooral bekend van de Netflix-serie How To Ruin Christmas. Over de doodsoorzaak is nog niets naar buiten gebracht.

How To Ruin Christmas

De Zuid-Afrikaanse actrice is de afgelopen jaren op Netflix te zien in de populaire kerstserie. In december verscheen nog het tweede seizoen met de ondertitel The Funeral. Voor haar rol in het eerste seizoen ontving Lurayi een award als beste actrice bij de SAFTA-awards. In How to Ruin Christmas had ze de rol van Tumi Sello.

Doodsoorzaak onbekend

Het was voor Lurayi haar eerste grote rol, nadat ze in het verleden al wel kleine bijrollen had in diverse series. Zo was ze in 2006 al te zien in het twaalfde seizoen van de ziekenhuisserie ER als Sittina. “We zijn diep bedroefd om u op de hoogte te stellen van het overlijden van onze geliefde Busi Lurayi. We wachten op de resultaten van het autopsierapport”, zo laat de familie weten via social media.

Droevige maanden

Het zijn droevige maanden, want er zijn de laatste tijd meer acteurs overleden. Half juni kwamen twee acteurs van de Netflix-serie The Chosen One om het leven bij een busongeluk, toen ze de set verlieten. In januari overleed Bob Saget van Full House en Fuller House en een maand later Queen of the South-acteur Moses J. Moseley. Vorig jaar moesten we al afscheid nemen van Suzzanne Douglas én Michael K. Williams uit When They See Us, Helen McCrory uit onder meer Peaky Blinders en

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?