Laatste nieuws over Netflix

Afleveringen Lucifer seizoen 4 langer dan voorheen

Lucifer seizoen 4 wat verwachten

De afleveringen van Lucifer seizoen 4 worden naar verluidt langer dan we voorheen gewend waren. Joe Henderson, de showrunner van de serie, gaf via Twitter toe dat in ieder geval één van de afleveringen een langere speelduur heeft dan we voorheen gewend waren. Goed nieuws voor de fans, die eerder nog te horen kregen dat seizoen 4 uit minder afleveringen bestaat dan de eerdere seizoenen.

Lucifer gered door Netflix

De volledige rechten van Lucifer waren in de laatste jaren in handen van Fox. Dat netwerk besloot vorig jaar echter dat het na drie seizoenen wel klaar was voor de reeks. Fans kwamen daarna massaal in opstand en na een aantal weken van bedenktijd besloot Netflix op het laatste moment om toch een vierde seizoen te bestellen en de serie zo in leven te houden.

Daardoor veranderde echter wel het één en ander. Zo werd al vrij snel bekend dat het vierde seizoen veel minder afleveringen zou krijgen dan voorheen het geval was. Waar seizoen 3 nog uit 26 afleveringen bestond, is voor seizoen 4 gekozen voor ‘slechts’ tien afleveringen.

Afleveringen Lucifer seizoen 4 langer dan voorheen

Nu is er toch goed nieuws, want de afleveringen lijken langer te zijn dan voorheen het geval was. Joe Henderson reageerde via Twitter op een fan die zich naar aanleiding van een foto afvroeg of aflevering 9 ruim een uur zou duren. “Ha, dat is eigenlijk de starttijd, niet de speelduur. Maar het is langer dan de normale aflevering. Nog geen uur, maar je zult gelukkig zijn.” Het is nog niet helemaal duidelijk of die langere speeltijd voor alle afleveringen geldt, maar daar ziet het wel naar uit.

Wil je als eerste op de hoogte gebracht worden als Lucifer seizoen 4 op Netflix staat? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!